Libnet.ro
UNICEF

06:45

Germania il va extrada pe suspectul in cazul mortii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Adevărul Adevărul,
Germania il va extrada pe suspectul in cazul mortii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Autoritatile germane au dat unda verde extradarii in Bulgaria a suspectului in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova. Este vorba de un tanar din Ruse arestat marti in Germania. continuă pe Adevărul

Suspectul in cazul uciderii jurnalistei bulgare, extradat

Autoritatile germane au aprobat, astazi, extradarea suspectului in cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, conform procurorului general din orasul german Celle, scrie Reuters.

Principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare este un barbat cu cetatenie romana

Principalul suspect in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova este un barbat cu cetatenie romana, anunta Digi24.

Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost prins si retinut in Germania: Romanul, suspectat initial a fost eliberat

Apar date noi in cazul crimei oribile comisa in Ruse! Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost retinut, informeaza presa bulgara. Este vorba despre un barbat de 21 de ani, identificat.

Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost prins si retinut in Germania: Ucrainianul cu pasaport romanesc, suspectat initial, a fost eliberat

Apar date noi in cazul crimei oribile comisa in Ruse! Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost retinut, informeaza presa bulgara. Este vorba despre un barbat de 21 de ani, identificat.

O instanta din Germania urmeaza sa decida asupra extradarii presupusului ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

O instanta din orasul german Hanovra urmeaza sa decida joi asupra extradarii in Bulgaria a lui Severin Krasimirov, retinut pentru suspiciunea de ucidere a jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, la Ruse.

Cetateanul roman interogat in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova va fi eliberat

Un cetatean ucrainean cu pasaport romanesc a fost retinut si interogat in cazul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost gasita moarta sambata intr-un parc din orasul Ruse. Dupa verificarea alibiului, insa, el a fost eliberat.

Principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare are 21 de ani si este din Ruse. Foto cu suspectul

Severin Nadezhdov Krasimirov, in varsta de 21 de ani si care este din localitatea bulgara Ruse, este principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, relateaza site-ul local de stiri.

Reactia MAE despre barbatul cu pasaport romanesc retinut si interogat in cazul asasinarii jurnalistei bulgare

MAE precizeaza, cu privire la informatiile conform carora un roman ar fi suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, ca pana la acest moment autoritatile bulgare nu au notificat Ambasada Romaniei la Sofia si ca nu exista nici o cerere de asistenta consulara cu privire la un astfel de caz, scrie news. ro.

Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Suspectul principal in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova este Severin Krasimirov,un tanar dintr-un cartier de romi orasul Ruse. Dupa asasinat a fugit in Germania, unde a fost si arestat si urmeaza sa fie extradat in Bulgaria pentru a fi anchetat si judecat.

Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova. Loviturile indica devieri comportamentale grave

Suspectul principal in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova este Severin Krasimirov, un tanar dintr-un cartier de romi al orasului Ruse. Dupa asasinat a fugit in Germania, unde a fost si arestat si urmeaza sa fie extradat in Bulgaria pentru a fi anchetat si judecat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )