Libnet.ro
UNICEF

21:45

Germania prelungeste restrictiile pana la sfarsitul anului, dupa inregistrarea unui numar record de decese

Adevărul Adevărul,
Germania prelungeste restrictiile pana la sfarsitul anului, dupa inregistrarea unui numar record de decese

Angela Merkel, cancelarul Germaniai, a anuntat ca a discutat si convenit cu liderii celor 16 state federale germane extinderea pana la data de 20 decembrie a masurilor de combatere a raspandirii virusului SARS-CoV-2. Merkel a adaugat ca este probabil ca acestea sa fie extinse pana in ianuarie, data fiind situatia epidemiologica din Germania. continuă pe Adevărul

Pandemia Covid-19. Germania prelungeste restrictiile pana la inceputul lui ianuarie si vrea sa ceara UE sa interzica sejurul la schi pana la 10 ianuarie

Germania prelungeste - pana la inceputul lui ianuarie - restrictiile impuse in lupta impotriva pandemiei covid-19, prin inchiderea barurilor si restaurantelor si limitarea participarii la reuniuni private, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza AFP.

Germania prelungeste restrictiile cel mai probabil pana la inceputul lui ianuarie - Merkel

Germania va prelungi restrictiile sale pentru combatere a pandemiei Covid-19, inclusiv inchiderea barurilor si restaurantelor si limitarile participantilor la intalnirile private, cel mai probabil pana la inceputul lunii ianuarie, a anuntat miercuri seara cancelarul Angela Merkel, relateaza AFP si Reuters.

AstraZeneca va produce 200 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul anului

AstraZeneca va avea disponibile pana la sfarsitul anului 200 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de universitatea Oxford, a declarat luni directorul de operatiuni al companiei, Pam Cheng, potrivit Reuters.

550.000 de tablete de Favipiravir, antiviral folosit pentru tratarea COVID-19, vor ajunge in Romania pana la sfarsitul anului

Compania Terapia Sun Pharma a anuntat ca incepand de sambata, 28 noiembrie 2020, va aduce in tara cea de-a doua transa de 440. 000 tablete de Fluguard Favipiravir), antiviral folosit in tratarea pacientilor diagnosticati cu boala COVID-19. Urmatoarea transa de 110. 000 de tablete de Fluguard urmeaza sa ajunga in Romania pana la data de 15 decembrie 2020.

Cand ar putea fi autorizat vaccinul anti-COVID-19.Agentia Europeana a Medicamentului a dat raspunsul

Agentia Europeana a Medicamentelor EMA), care examineaza in prezent cereri de autorizare a trei vaccinuri candidate impotriva covid-19, a anuntat luni ca ar putea aproba primele vaccinuri impotriva covid-19 pana la sfarsitul anului sau inceputul lui 2021, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )