Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gest incredibil facut de premierul Ludovic Orban la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Cei din jur au ramas masca

Antena3 Antena3,
Gest incredibil facut de premierul Ludovic Orban la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Cei din jur au ramas masca

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,. continuă pe Antena3

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Premierul a fost abordat de un barbat care ii cerea ajutorul, iar liderul PNL i-aexplicat ca este disponibil oricand.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul Romaniei, puternic atasat valorilor europene, sustine obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen

Guvernul Romaniei este puternic atasat valorilor europene si sustine obiectivele pe care si le-a asumat Comisia Europeana in mandatul Ursulei von der Leyen, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat.

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

DAN BARNA: M-am intalnit cu premierul Ludovic Orban, i-am reamintit conditiile puse la investirea Guvernului

Liderul USR Dan Barna anunta, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban si ca, alaturi de Dacian Ciolos, i-a reamintit conditiile puse la investirea Guvernului, printre care alegeri in doua tururi pentru primari, anularea recursului compensatoriu, desfiintarea Sectiei speciale.

Guvernul va modifica ordonanta 114. Ce pregateste premierul Ludovic Orban

Guvernul va pregati un proiect de lege pentru abrogarea mai multor articole din OUG 114, prevederi care au afectat extrem de negativ mediul de afaceri, a declarat vineri premierul Ludovic Orban. Intentia.

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

Liderul PMP, intrevedere cu premierul Ludovic Orban. Tomac: Discutiile au vizat, printre altele, numarul de parlamentari pentru diaspora, alegerea primarilor in doua tururi si Republica Moldova

Eugen Tomac, liderul PMP, a discutat cu premierul Ludovic Orban, joi, despre nevoia de a mari numarul de parlamentari din diaspora, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, extinderea retelei.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vrem sa anulam toate taxele tampite pe sistemul bancar si cel energetic

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, pe care o considera un act normativ criminal, potrivit lui Orban * Nu va fi nicio apocalipsa bugetara daca aplicam Legea pensiilor, a mentionat premierul in guvernarea actuala de tranzitie nu se va putea face mare lucru in privinta politicii fiscale, conform premierului Ludovic Orban, care spune ca marele pacat al guvernarilor anterioare, care a fost accentuat de Executivele ultimilor trei ani, a fost instabilitatea legislativa in domeniul fiscal, modificarile repetate, peste noapte, ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, care au pus toata societatea intr-o stare de bulversare, de continua adaptare la noi si noi reglementari.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3125 seconds )