Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gest memorabil facut de Cristian Topescu pentru cei mai mari antrenori din istoria Romaniei! Fostul comentator a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Gest memorabil facut de Cristian Topescu pentru cei mai mari antrenori din istoria Romaniei! Fostul comentator a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Traian Basescu

Cristian Topescu a trecut in lumea celor drepti la inceputul acestei saptamani, lasand in urma sa o serie intreaga de momente pozitive. continuă pe Adevărul

Cine sunt cele trei neveste pe care le-a avut Cristian Topescu. Ultima lui sotie, mai mica cu 29 de ani decat el

Cristian Topescu a plecat in lumea celor drepti, ieri, la 81 de ani, si a lsaat in urma sa o cariera remarcabila in televiziune.

Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Fosta campioana a gimnasticii romanesti, Nadia Comaneci a vorbit , marti, la Sinteza zilei despre ce a reprezentat Cristian Topescu pentru ea in anii de glorie, dar si in anii care au urmat dupa momentul.

Cristian Topescu si un gest memorabil: cum a rasplatit o fata care il turnase la seful lui

Cristian Topescu a murit la 81 de ani. Un om blajin, bland, care avea intotdeauna pregatita o vorba buna pentru colegii mai tineri.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

GEST INCALIFICABIL! Galeria DINAMO a stricat momentul de reculegere pentru CRISTIAN TOPESCU

La inceputul partidei de la Voluntari s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Cristian Topescu. in timp ce jucatorii ambelor formatii s-au asezat in cercul de la mijlocul terenului, alaturi de.

Secretul comentariilor lui Cristian Topescu. Facea un lucru rar neobisnuit inaintea meciurilor pe care le comenta

Cristian Topescu a fost unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune din Romania, cu vocea si comentariile lui inconfundabile.

Secretul comentariilor lui Cristian Topescu. Facea un lucru rar obisnuit inaintea meciurilor pe care le comenta

Cristian Topescu a fost unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune din Romania, cu vocea si comentariile lui inconfundabile.

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile.

Ivan Patzaichin, devastat de moartea lui Topescu: Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp!

Disparitia lui Cristian Topescu, celebrul comentator sportiv decedat astazi, la 81 de ani, l-a devastat pe legendarul Ivan Patzaichin. Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp.

Cristian Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut Cristina Topescu tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Cristina Topescu a marturisit intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu. Eu sufeream putin, pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )