Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Playtech Playtech,
Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus . continuă pe Playtech

Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu. Ce a scris pe coroana pe care a depus-o la capataiul ei

La capataiul Cristinei Topescu au sosit atat membrii familiei, dar si colegi si oameni care au iubit-o. Printre acestia s-a aflat si jurnalista Andreea Berecleanu, care i-a adus fostei sale colege de breasla o coroana cu un mesaj tulburator. Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu Potrivit cancan. ro, Andreea Berecleanu a sosit imbracata in haine de .

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si .

Explicatiile pentru lipsa slujbei crestine pentru Cristina Topescu. De ce preotii nu vor rosti Tatal Nostru

Vin si explicatiile pentru lipsa slujbei crestine pentru Cristina Topescu. Decizia familiei de a o incinera pe Cristina contravine cutumelor Bisericii Ortodoxe Romane. Sfantul Sinod este categoric in aceasta privinta: este o practica necrestina care atrage dupa sine refuzul preotilor de a savarsi orice serviciu religios, cat si o pomenire ulterioara. in esenta, Biserica nu accepta incinerarea pentru ca este o forma de dispret fata de natura umana. Dumnezeu a spus ca suntem pamant si in pamant trebuie sa ne intoarcem, se explica intr-un comunicat mai vechi al Sfantului Sinod.

Experienta traumatizanta pentru Cristina Topescu. Cum a salvat-o Mircea Lucescu din inchisoarea comunista

Cristina Topescu, fosta jurnalista care a murit la 59 de ani, a traversat clipe cumplite in tinerete, din cauza regimului comunist.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

Emisiune in memoriam Cristina Topescu la TVR! Iata unde ii pot oamenii aduce un ultim omagiu

Trupul neinsulfetit al Cristinei Topescu va fi depus astazi la capela cimitirului Serban Voda Bellu), acolo unde toti cei ce doresc ii vor putea aduce un ultim omagiu. De asemenea, TVR va difuza astazi, de la 22:30, o o editie speciala In Memoriam Cristina Topescu.

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu. A primit o lovitura dura in ultimii ani

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? Nu a mai facut profit din 2016, iar in ultimii ani a primit o lovitura dura. Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? indragita prezentatoare de televiziune, considerata drept un om bun si bland de majoritatea oamenilor cu care a intrat in contact, a murit intr-un mod fulgerator .

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )