Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gestul sfasietor facut de mama Cristinei Topescu. Ce i-a pus in sicriu, inainte de incinerare

Playtech Playtech,
Gestul sfasietor facut de mama Cristinei Topescu. Ce i-a pus in sicriu, inainte de incinerare

Rodica, mama Cristinei Topescu, a facut un gest cat se poate de emotionant, inainte de procesiunea de incinerare a fostei prezentatoare TV. in varsta de 59 de ani, jurnalista fost descoperita fara suflare, de catre oamenii legii in casa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Vedeta s-a stins, cel mai probabil, in perioada de 26-28 decembrie, . continuă pe Playtech

Mama Cristinei Topescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Mama Cristinei Topescu a ajuns in Romania, respectiv la capela unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostei prezentatoare TV. Rodica Topescu traieste de foarte multi ani in strainatate si a revenit de urgenta in tara, la auzul vestilor cumplite. Cazul vedetei a impresionat foarte multa lume, iar multi au venit sa ii aprinda .

EXCLUSIV Scene cutremuratoare. Mama Cristinei Topescu a ajuns in casa in care a fost gasita moarta jurnalista

Durere mare in casa in care a fost gasita moarta Cristina Topescu. Mama acesteia se afla in aceste momente chiar in imobilul din Tunari, Otopeni, pentru a-i ridica lucrurile fiicei. Scene cutremuratoare! Este ziua despartirii pentru mama reputatei jurnaliste Cristina Topescu. Este ziua in care cenusa acesteia va fi ridicata de la Crematoriul Uman Vitan-Barzesti, .

Imagini emotionante: Mama Cristinei Topescu a ajuns la crematoriu insotita de prezentatoarea Andreea Berecleanu! Regretata jurnalista va fi incinerata! (VIDEO)

La Crematoriu Vitan Barzesti a ajuns joisi mama Cristinei Topescu, insotita de prezentatoarea tv Andreea Berecleanu, pentru a-i aduce un ultim omagiu celebrei realizatoare tv. Vizibil indurerata de.

Imagini cu mama Cristinei Topescu. Trupul jurnalistei a fost depus la Capela Cimitirului Bellu - VIDEO

Mama Cristinei Topescu s-a intors din Germania pentru a participa la ceremoniile funerare ale fiicei sale. Au fost momente dureroase la Cimitirul Bellu, unde au venit foarte multe persoane pentru a isi ia ramas bun de la unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune.

Mama Cristinei Topescu isi ia ramas bun de la fiica ei: Iubirea vietii mele! Mamica

Mama Cristinei Topescu s-a intors din Germania pentru a participa la ceremonia funerara a fiicei sale. Sute de oameni au venit sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista.

Cum a aflat mama Cristinei Topescu despre moartea jurnalistei. E inuman!

Mama Cristinei Topescua suferit un soc cand a aflat ca fiica ei a murit, mai ales ca a primit vestea intr-un mod cumplit.

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

Monica Pop: Mama Cristinei Topescu locuia in Bucuresti. A aflat tragedia din presa!

Regretata Cristina Topescu se izolase. Potrivit Monicai Pop, Cristina Topescu avea un scut impotriva oamenilor pe care il punea din cand in cand. Mama ei locuia in Bucuresti, dar a aflat despre moartea fiicei sale din media.

PRIMELE IMAGINI cu mama Cristinei Topescu! A ajuns la capataiul fiicei! Femeia este distrusa de DURERE (VIDEO)

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Rodica.

Mama Cristinei Topescu, RAPUSA DE SUFERINTA la capataiul fiicei! E SFASIETOR ce a pus langa trupul jurnalistei in SICRIU (FOTO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! SOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA TOPESCU iN VIATA! CUM A APARUT. FOTO) Trupul neinsufletit al regretatei jurnaliste a fost depus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )