Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gestul socant facut de Dani Otil pentru Anna Lesko. Toti cei din platou si-au acoperit ochii cand l-au vazut asa

Playtech Playtech,
Gestul socant facut de Dani Otil pentru Anna Lesko. Toti cei din platou si-au acoperit ochii cand l-au vazut asa

Cu multi ani in urma, Dani Otil a vrut sa o impresioneze pe Anna Lesko. Gestul a fost socant, cel putin pentru ceva ce putea aparea pe sticla la acea vreme, tocmai de aceea a rezistat in timp, asa ca si astazi putem sa il mai aducem in discutie. Gest socant facut de Dani Otil . continuă pe Playtech

NUNTA ANULUI LA ANTENA! DANI OTIL a facut anuntul! Incredibil cu cine s-a intors din vacanta

Urmeaza nunta anului in televiziune? REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Gabriela Prisacariu si Dani Otil sunt pe cale sa.

Mama lui Dani Otil, reactie dupa ce a aflat ca moderatorul Neatza se insoara. Ce a facut imediat

Vedeta de la Antena 1 a relatat cateva detalii nestiute pana acum, despre cererea sa in casatorie. Dani Otil si Gabriela Prisacariu, logodnica acestuia, se aflau in vacanta, in Mexic, atunci cand prezentatorul matinalului a scos inelul si a adresat marea intrebare. Tanara a spus rapid un Da! foarte hotatat si le-a aratat tuturor si .

Dani Otil se insoara. Cine este logodnica lui: Am primit un inel de vis

Prezentatorul TV Dani Otil 39 de ani) a cerut-o in casatorie pe iubita sa, modelul Gabriela Prisacariu 26 de ani), in vacanta recenta petrecuta in Mexic.

Gestul sfasietor facut de mama Cristinei Topescu. Ce i-a pus in sicriu, inainte de incinerare

Rodica, mama Cristinei Topescu, a facut un gest cat se poate de emotionant, inainte de procesiunea de incinerare a fostei prezentatoare TV. in varsta de 59 de ani, jurnalista fost descoperita fara suflare, de catre oamenii legii in casa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Vedeta s-a stins, cel mai probabil, in perioada de 26-28 decembrie, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )