Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gestul tulburator facut de un barbat la inmormantarea lui Cristian Topescu

Antena3 Antena3,
 Gestul tulburator facut de un barbat la inmormantarea lui Cristian Topescu

Un barbat care a fost prezent la inmormantarea lui Cristian Topescu a facut un gest de-a dreptul tulburator. Barbatul a ingenuncheat langa sicriul cu trupul neinsufletit al marelui comentator sportiv in. continuă pe Antena3

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat chiar langa sicriu

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat in multime si a fost purtat pe brate pentru a i se acorda primul ajutor. Nu se cunosc cauzele care au dus la acest incident, insa pare ca.

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste.

Incident la inmormantarea comentatorului Cristian Topescu

Cristian Topescu este inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea din Bucuresti. Sute de oameni au venit la slujba religioasa pentru a-si lua ramas-bun de la marele comentator sportiv. in timpul predicii, unui b.

Cristian Topescu, pus la zid si facut mincinos: Cine a fost omul care a amenintat ca il va da in judecata

Cristian Topescu a fost tratat cu mare respect, cat timp a trait, insa, la un moment dat, un fost mare sportiv l-a atacat fara menajamente.

Gest memorabil facut de Cristian Topescu pentru cei mai mari antrenori din istoria Romaniei! Fostul comentator a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Traian Basescu

Cristian Topescu a trecut in lumea celor drepti la inceputul acestei saptamani, lasand in urma sa o serie intreaga de momente pozitive.

De ce nu a ajuns Cristian Topescu la conducerea TVR. Raspunsul incredibil dat de marele om de televiziune

Mircea Radu a dezvaluit intr-o postare pe Facebook ce raspuns i-a dat Cristian Topescu atunci cand l-a intrebat de ce nu conduce TVR. Dupa ce i-am facut fotografia asta, la sfarsitul verii lui 2012, am.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cristian Topescu a murit. S-a aflat care a fost cauza mortii cunoscutului comentator sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator Cristian Topescu a murit la ora 16, la Spitalul Elias, unde se afla internat de cateva zile. Cristian Topescu a murit. Potrivit purtatorului de cuvant al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )