Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gheorghe Dinca, cerere exploziva din celula. Ce planuieste criminalul din Caracal

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, cerere exploziva din celula. Ce planuieste criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a cerut sa fie pus singur intr-o celula, cu alte cuvinte nu vrea sa mai imparta cu nimeni spatiul de detentie. Gheorghe Dinca e cazat in permanenta cu doua persoane, pentru a exista . continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, cerere bizara in puscarie. Ce-si doreste foarte mult criminalul din Caracal

INML a anuntat ca oasele gasite in liziera si indicate de Gheorghe Dinca ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate, apartin unei singure persoane, dar nu exista niciun indiciu in acest moment ca ar.

Ce marturisire ar fi facut Gheorghe Dinca in fata colegilor de celula. Numai anchetatorilor nu a vrut sa le spuna adevarul

Gheorghe Dinca le-ar fi spus colegilor de celula ca doar el si Dumnezeu sunt cei care stiu unde se afla Luiza Melencu, dand de inteles ca declaratiile date in fata anchetatorilor nu ar fi fost adevarate. Barbatul din Caracal si-a petrecut ultimele zile in Arestul Central din Bucuresti, intr-o celula in care se mai afla .

Gheorghe Dinca, la Tribunalul Olt. Arestarea preventiva, prelungita pana pe 24 octombrie. Criminalul din Caracal nu contesta masura

Gheorghe Dinca va ajunge peste putin timp la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT cer astazi prelungirea mandatului de arestare preventiva. Anchetatorii se grabesc sa ceara masura preventiva, pentru ca.

Ce le-a cerut Gheorghe Dinca anchetatorilor, in timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltati

Gheorghe Dinca a surprins astazi cu o cerere deosebita la adresa anchetatorilor. Azi este una dintre cele mai importante zile din cele mai bine de sapte saptamani de la apelul disperat al Alexanrei la 112. Martorii veniti sa vada cursul scenelor tragice care au facut o familie sa-si piarda prematur fiica au fost de-a dreptul .

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut ce a facut

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut cum a actionat. Procurorii DIICOT au facut luni si marti reconstituirea presupuselor crime pe care Dinca a recunoscut ca le-a comis. Se asteapta concluziile. Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie Gheorghe Dinca a .

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

Detaliul socant observat de multi romani la Gheorghe Dinca in timpul reconstituirilor

Inchisoarea nu pare foarte grea pentru Gheorghe Dinca. Citeste si: Gheorghe Dinca, dus din nou in Caracal, la casa unde a comis posibilele crime in timpul reconstituirilor la care a participat alaturi de o.

Sorin Ovidiu Balan, despre reconstituirea cu Gheorghe Dinca: Dinca povesteste o lectie pe care a invatat-o. Cineva l-a invatat si cam banuim si cine!

Jurnalistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit despre de modul in care s-a desfasurat reconstituirea la care a participat astazi Gheorghe Dinca impreuna cu procurorii si criminalistii. Desi.

Cazul Caracal explodeaza! Ce a vazut un vecin in casa lui Gheorghe Dinca

Un martor care a intrat in curtea lui Gheorghe Dinca dinCaracal a facut marturii infioratoare. Barbatul povesteste ca intr-o zi l-aajutat pe Gheorghe Dinca la crapat de lemne, iar acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )