Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gheorghe Dinca a izbucnit in lacrimi la perchezitii! Criminalul din Caracal a facut declaratii socante! Trimitea femei in Italia pentru...

B1 B1,
Gheorghe Dinca a izbucnit in lacrimi la perchezitii! Criminalul din Caracal a facut declaratii socante! Trimitea femei in Italia pentru...

Gheorghe Dinca ar fi izbucnit in lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate sambata. Potrivit unor surse citate de Antena3, sambata, prezent la perchezitiile care s-au desfasurat in curtea casei sale,. continuă pe B1

Victimele lui Gheorghe Dinca rup tacerea. Trei persoane ar fi fost agresate de criminalul din Caracal - surse

Informatii-soc vin din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, trei victime au depus declaratii la dosarul lui Gheorghe Dinca. Prima victima este femeia de 49 de ani care ar fi fost violata si.

Anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Gheorghe Dinca. Ce s-a descoperit in Casa Ororilor

Un nou dosar penal a fost deschis de anchetatori pe numele lui Gheorghe Dinca. Potrivit unui post de televiziune, s-a descoperit ca criminalul din Caracal fura curent. in Casa Ororilor din Caracal au descins si.

Gheorghe Dinca, gest ciudat in fata jurnalistilor. Si-a pus camasa in cap si s-a ghemuit, pentru a nu fi filmat

Criminalul din Caracal a manifestat un comportament ciudat, in momentul in care anchetatorii l-au luat din casa sa pentru a-l duce din nou in arestul Politiei. Potrivit observator. tv, Gheorghe Dinca a fost.

Gheorghe Dinca ar fi recunoscut un al patrulea viol. Tragedia din Caracal ia o noua turnura

Gheorghe Dinca, principalul suspect in ancheta deschisa dupa tragedia din Caracal, ar fi recunoscut ca a violat o a patra femeie, anunta Romania TV, potrivit stiripesurse. ro. Vestea vine in conditiile in.

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Procurorul Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, contesta in instanta suspendarea din magistratura

Controversatul procuror Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, are o avere impresionanta, potrivit ultimei declaratii de avere depusa in 2017,.

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut al patrulea viol

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si.

Misterele in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe fete ca sa ascunda intreaga retea

Antena 3 a prezentat vineri, in exclusivitate, misterele cazului Caracal. Cand a fost omorata Alexandra Macesanu, daca la ora la care anchetatorii sustin ca s-a intamplat acest lucru, Gheorghe Dinca se.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )