Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut ce a facut

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut ce a facut

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut cum a actionat. Procurorii DIICOT au facut luni si marti reconstituirea presupuselor crime pe care Dinca a recunoscut ca le-a comis. Se asteapta concluziile. Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie Gheorghe Dinca a . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, cerere bizara in puscarie. Ce-si doreste foarte mult criminalul din Caracal

INML a anuntat ca oasele gasite in liziera si indicate de Gheorghe Dinca ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate, apartin unei singure persoane, dar nu exista niciun indiciu in acest moment ca ar.

Ce le-a cerut Gheorghe Dinca anchetatorilor, in timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltati

Gheorghe Dinca a surprins astazi cu o cerere deosebita la adresa anchetatorilor. Azi este una dintre cele mai importante zile din cele mai bine de sapte saptamani de la apelul disperat al Alexanrei la 112. Martorii veniti sa vada cursul scenelor tragice care au facut o familie sa-si piarda prematur fiica au fost de-a dreptul .

Ce marturisire ar fi facut Gheorghe Dinca in fata colegilor de celula. Numai anchetatorilor nu a vrut sa le spuna adevarul

Gheorghe Dinca le-ar fi spus colegilor de celula ca doar el si Dumnezeu sunt cei care stiu unde se afla Luiza Melencu, dand de inteles ca declaratiile date in fata anchetatorilor nu ar fi fost adevarate. Barbatul din Caracal si-a petrecut ultimele zile in Arestul Central din Bucuresti, intr-o celula in care se mai afla .

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

Gheorghe Dinca, cerere exploziva din celula. Ce planuieste criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a cerut sa fie pus singur intr-o celula, cu alte cuvinte nu vrea sa mai imparta cu nimeni spatiul de detentie. Gheorghe Dinca e cazat in permanenta cu doua persoane, pentru a exista .

Gheorghe Dinca, adus in padurea in care au fost descoperite fragmentele osoase

Update: Gheorghe Dinca a ajunsla liziera padurii pentru a le explicaprocurorilor ce a facut cu probele in cazul Luizei Melencu, adolescenta rapita in luna aprilie, pe care a declarat ulterior ca a.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce in cursul zilei a participat la reconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce a participat lareconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus la liceul Mihai Viteazul din Caracal pentru reconstituirea zilei in care a fost rapita Alexandra Macesanu. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o si lovit-o pe Alexandr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )