Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gheorghe Dinca, suparat ca bea apa de la robinet si nu are acces la televizor in arest

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, suparat ca bea apa de la robinet si nu are acces la televizor in arest

Gheorghe Dinca a facut scandal politistilor de la IPJ Olt! Se pare ca criminalul din Caracal e nemultumit ca primeste apa de la robinet care, ar fi spus el, se incalzeste pana ajunge in celula. Cat. continuă pe Antena3

Medic psihiatru, despre Gheorghe Dinca: Are discernamant. A premeditat totul ca sa aiba un alibi

Un cunoscut medic psihiatru marturiseste ca Gheorghe Dinca are discernamant si acesta a premeditat totul ca sa aiba un alibi. Sa nu creada nimeni ca acest individ nu a avut discernamant cand a comis.

Politistul al carui numar s-a gasit in telefonul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri incredibile

Marius Preda, politistul despre care s-a spus ca este cel ce l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa-si marturiseasca crimele a facut devaluiri incredibile. Preda sustine ca nu are nicio legatura cu Gheorghe .

Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Oana Zamfir a prezentat vineri seara, la Exces de putere, un document exploziv in care sunt prezentate probele pe care anchetatorii le au impotriva lui Gheorghe Dinca. Gheorghe Dinca este cercetat sub aspec.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o localnica

Gheorghe Dinca a recunoascut in fata anchetatorilor ca a violat o femeie de 49 de ani, in casa lui, informeaza digi24. ro. Femeia a ajuns in curtea lui Dinca dupa ce acesta i-ar fi promis ca ii va da de.

Incendiar! Gheorghe Dinca a facut ravagii in celula! Si-a iesit din minti cand a vrut sa se uite la televizor! E strigator la cer...

Informatii incendiare au iesit la iveala despre comportamentul lui Gheorghe Dinca in celula! Monstrul din Caracal isi manifesta, permanent, nemultumirea din cauza ca nu beneficiaza de un.

Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt. Eu merg din prima zi pe.

Digi24: Gheorghe Dinca, un profil atipic de criminal. Ce spun specialistii

Gheorghe Dinca este un criminal atipic! Cel putin asta reiese daca suprapunem datele pe care le stim pana acum despre cazul Caracal cu profilul ucigasului, asa cum reiese el dintr-un studiu facut de Parchetul General.

Ipoteza-soc: Lista victimelor lui Gheorghe Dinca ar putea fi mult mai lunga. Avocat: Exista destule probe!

Avocatul familiei Luizei Melencu vine cu o pista bomba: ar putea fi vorba despre o a treia victima a lui Gheorghe Dinca acolo, in padure. Este posibil ca lista victimelor monstrului din Caracal sa fie mult mai .

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )