Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ghid eMAG: cum profiti de cele mai mari reduceri

Playtech Playtech,
Ghid eMAG: cum profiti de cele mai mari reduceri

EMAG a pornit campania de reduceri dedicata aniversarii celor 16 ani de activitate. Mecanismul e putin diferit de Black Friday, dar poti prinde produse la preturi mult mai mici. Aniversarea eMAG vine cu reduceri de pana la 10 milioane de lei si campania a pornit la prima ora a diminetii. Totul se invarte in jurul []. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, vandut pentru 6,5 milioane de dolari

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, de 709 carate, cunoscut drept diamantul pacii, a fost vandut de Sierra Leone pentru 6,5 milioane de dolari, ieri, la o licitatie din New York, cu scopul de a finanta proiecte de dezvoltare pentru populatia saraca din aceasta tara, potrivit Reuters.

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

Cine sunt singurele doua femei din top 10 Forbes al vedetelor cu cele mai mari castiguri in 2017

Muzicieni, scriitori, sportivi si vedete de televiziune se regasesc in cel mai recent top realizat de Forbes care arata lista celor mai bine platite 100 de celebritati in ultimele 12 luni. in top 10 se afla o cantareata si o scriitoare.

Este oficial! Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania a fost vandut

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, a finalizat cu succes tranzactia pentru achizitionarea a 100% din actiunile Praktiker.

VIDEO Cine primeste cele mai mari sume din fondul de rezerva al Consiliului Judetean. Nimic despre banii de salarii asteptati de la Guvern

Consilierii judeteni au aprobat astazi alocarea a 6,5 milioane lei din fondul de rezerva, beneficiare fiind 101 primarii. Alti aproape 9 milioane au fost ceruti de la Guvern, dar nu sunt vesti despre soarta acestei solicitari.

O parte din unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, preluata de OMV

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, de la grupul german Uniper. Tranzactia ii va majora grupului OMV Petrom.

CFR Calatori suplimenteaza duminica trenurile pe cele mai solicitate rute

Pentru preluarea traficului crescut de duminica, ultima zi a Minivacantei de Ziua Nationala a Romaniei, CFR Calatori anunta ca suplimenteaza trenurile pe rutele la care se inregistreaza cele mai mari solicitari.

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )