Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ghid esential pentru alegerile generale din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Ghid esential pentru alegerile generale din Marea Britanie

Atunci cand sectiile de votare din Marea Britanie se deschid la ora locala 07:00 09:00, ora Romaniei), campania electorala pentru primele alegeri generale organizate in Regat in luna decembrie, in ultimul secol, se va incheia. continuă pe Adevărul

Mii de reclame disparute din arhiva Facebook inainte de alegerile generale din Marea Britanie

Mii de reclame politice au disparut din arhiva publica a Facebook, cu putin inainte de alegerile generale din Marea Britanie, potrivit News. ro.

Consiliul European va discuta bugetul multianual si situatia Brexit, dupa alegerile din Marea Britanie. Care este pozitia lui Iohannis

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe agenda figurand atat bugetul, cat si situatia Brexit, in contextul in care vineri va fi cunoscut si rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie, de care depinde si evolutia discutiilor privind iesirea Regatului din Uniunea Europeana.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Cine sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

VIDEO Un copil intins pe jos, intr-un spital, imaginea care domina campania electorala din Marea Britanie

Un baiat de 4 ani imbracat intr-o bluza cu Spider-Man, care era intins pe jos, intr-un spital, a ajuns, luni, in centrul campaniei electorale din Marea Britanie, opozitia prezentand experienta sa ca pe un simptom al sistemului deficitar de sanatate al tarii si numindu-l pe premierul Boris Johnson fara suflet pentru ca a evitat sa priveasca fotografia.

Votul de joi, 12 decembrie, din Marea Britanie, decide divortul de UE sau un nou referendum

Brexit sau un nou referendum? Odata cu votul din 12 decembrie in cadrul alegerilor anticipate britan.

Subiectele zilei: Sute de mii de romani din Marea Britanie, spectatori la alegerile cruciale care le vor schimba viata; O sala de sport care a costat 2 milioane de lei, reparata cu bani de trei ori mai multi; Academia Romana, o frana pentru modernizarea

Clasa politica, la 30 de ani de la Revolutie. De la Ceausescu la baronii locali. Un batran = un batran. in rasdiscutatul subiect al pensiilor speciale, nu e vorba de pensii.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Associated Press: Scrutinul de joi, cel mai important din Marea Britanie, de la Al Doilea Razboi Mondial incoace

Marea Britanie trece prin cea mai importanta perioada politica din istoria sa moderna, de la cel de-Al Doilea Razboi Mondial incoace.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )