Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gibraltarul respinge cererea SUA de a retine petrolierul iranian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gibraltarul respinge cererea SUA de a retine petrolierul iranian

Guvernul teritoriului britanic Gibraltar a respins duminica o cerere a Statelor Unite de retinere a petrolierului iranian care se pregateste sa paraseasca apele teritoriale britanice, explicand ca sanctuunile americane nu sunt aplicabile in Uniunea Europeana UE), relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Gibraltarul respinge cererea SUA si elibereaza un petrolier iranian

Guvernul teritoriului britanic Gibraltar a respins duminica o cerere a Statelor Unite de retinere a petrolierului iranian care se pregateste sa paraseasca apele teritoriale britanice, explicand ca sanctiunile americane nu sunt aplicabile in Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Guvernul teritoriului britanic Gibraltar a respins cererea SUA de a retine petrolierul iranian

Guvernul teritoriului britanic Gibraltar a respins duminica o cerere a Statelor Unite de retinere a petrolierului iranian. Gibraltarul a imobilizat la 4 iulie petrolierul Grace 1, suspectat ca transporta petrol.

Petrolierul iranian Grace 1, eliberat de Curtea Suprema a Gibraltarului, in pofida interventiei SUA

Curtea Suprema a Gibraltarului a hotarat joi sa elibereze imediat petrolierul iranian Grace 1, imobilizat in largul acestui teritoriu britanic in urma cu o luna, in pofida unor eforturi ale Statelor Unite de a bloca plecarea navei, relateaza CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )