Libnet.ro
UNICEF

16:31

Gica Popescu ofera ultimele detalii despre organizarea EURO 2020: stadionul Dinamo si metroul pana la aeroportul Otopeni nu se fac

Adevărul Adevărul,
Gica Popescu ofera ultimele detalii despre organizarea EURO 2020: stadionul Dinamo si metroul pana la aeroportul Otopeni nu se fac

Stadioanele Steaua, Rapid si Arcul de Triumf, reconstruite in vederea Euro-2020, trebuie sa fie gata pana in martie 2020, a declarat, marti, fostul international Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului. continuă pe Adevărul

Gica Popescu, nu hotarat aducerii de straini la echipa nationala

Fostul mare international Gica Popescu este cat se poate de transant in chestiunea naturalizarii de jucatori straini pentru prima reprezentativa.

BANII se modifica RADICAL: Detalii despre BANCNOTELE care vor disparea COMPLET! Mai ai putin la dispozitie pentru a le SCHIMBA (VIDEO)

Noi modele ale bacnotelorde 100 si de 200 de euro au fost prezentate luni in premiera de catre Banca Centrala Europeana BCE). Potrivit institutiei, bancnotele vor intra in circulatie din 28 mai 2019.

pregateste LOVITURA pe piata auto! Noi detalii despre primul SUV al marcii! Va atinge o VITEZA RECORD (FOTO)

A anuntat ca va lansa primul SUV al marcii, ce va purta numele Purosangue, pana in anul 2022. Tot pana atunci compania vrea sa dea lovitura pe piata auto cu 15 modele noi. Camilleri a mai spus ca.

Noi detalii despre femeia care suna noaptea la usile oamenilor, aproape dezbracata.Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar

O publicatie din Statele Unite a prezentat povestea femeii care suna noaptea la usile oamenilor, in Texas. La doua saptamani dupa ce cazul ei a facut inconjurul lumii, iar imaginile au devenit virale,.

Diana Dumitrescu, detalii despre a doua nunta: Ne-am hotarat cu doua saptamani inainte. M-am tinut tare sa nu plang

Diana Dumitrescu a vorbit despre nunta cu omul de afaceri Alin Boroi, ce a avut loc weekend-ul trecut in Poiana Brasov. Actrita a marturisit ca cei doi au luat decizia de a se casatori in urma cu doua saptamani.

Detalii despre cei sapte profesori turci expulzati la inceputul lunii septembrie

Cei sapte profesori turci ai Liceului Orizont, expulzati pe 6 septembrie in Turcia, ar fi fost plasati in penitenciare diferite si nu toti au avocati. Cel putin unul dintre ei ar fi suferit o fractura la cot, insa despre conditiile in care sunt detinuti nu se cunoaste nimic. Despre aceasta a relatat, in cadrul uneiconferinte de presala IPN, Galina Tufekci, sotia directorului filialei din Ceadar-Lunga, care, la fel, a fost expulzat in Turcia.

Paula Rusu, detalii despre lupta cu tuberculoza: M-a costat un plaman si as fi putut sa-mi pierd vocea

Jurnalista Paula Rusu, in varsta de 42 de ani, a vorbit despre boala care a facut-o sa priveasca cu alti ochi viata, tuberculoza.

ştiri din Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )