Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gigi Becali, despre condamnarea verilor sai: DACA SUNTEM BARBATI, FACEM SI PUSCARIE (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, despre condamnarea verilor sai: DACA SUNTEM BARBATI, FACEM SI PUSCARIE (VIDEO)

Fratii Victor si Giovanni Becali s-au intors marti dupa gratii in urma primii sentintei in dosarul mituirii judecatoare Geanina Terceanu. in urma contopirii sentintei cu cea din Dosarul Transferurilor, Victor. continuă pe B1

Gigi Becali, dupa condamnarile verilor sai: De ce sa se mai intoarca la puscarie?

Gigi Becali a vorbit despre condamnarile pe care le-au primit verii sai, Victor si Giovani. Condamnarea asta este, pedeapsa ei au facut-o. Ce castigi tu, stat roman, ca il mai tii pe Victor in.

Gigi Becali, prima reactie dupa condamnarea verilor sai: Bai, voi sunteti nebuni? (VIDEO)

Condamnati la inchisoare cu executare, Ioan si Victor Becali s-au predat marti seara. Gigi Becali, varul lor, sustine, insa, ca acestia nu vor sta prea mult timp dupa gratii. Magistratii Curtii.

Prima reactie a lui Gigi Becali in cazul condamarii verilor sai: O sa iasa dupa o luna, o luna jumate

Gigi Becali pare sa fie foarte linistit cand vine vorba de problemele pe care le au, acum, verii sai, Victor si Giovani. Mai mult decat atat, el este increzator ca ii va revedea repede. Ce sa zic? O.

Gigi Becali a explicat farmecul puscariei: Acolo, daca esti barbat fara femeie, devii animal. De ce e dispus sa mearga, din nou, dupa gratii

Latifundiarul Pipera a comentat cu mult entuziasm faptul ca verii sai, Ioan si Victor, condamnati in Dosarul Mita pentru judecatoare, au fost nevoiti sa se intoarca la inchisoare, dupa ce iesisera de acolo, dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor.

Becali, despre Balgradean: O maimuta! N-are de ce sa fie jignitor... Daca faci un portar maimuta, il onorezi!

Gigi Becali a declarat ca, odata cu transferul lui Cristian Balgradean, si-a adus aminte de perioada in care acesta evolua la Dinamo si il facea maimuta. Becali a recunoscut ca nu se pricepe la.

Gigi Becali: Dupa carantina vor cere eliberare conditionata. in doua luni vor fi acasa

Gigi Becali pare sa fie foarte linistit cand vine vorba de problemele pe care le au, acum, verii sai.

Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce FCSB a reusit un egal chinuit cu Dinamo. Ce vrea sa faca acum patronul FCSB

FCSB a reusit un egal chinuit in partida jucat imotriva lui Dinamo, dupa ce a fost condusa cu 2-0! Dupa meci, Gigi Becali si-a facut praf echipa. Voi daca erati in poarta luati golul ala? Sunt multumit.

Gigi Becali, distrugatorul de fotbalisti: Ce s-a inatmplat cu pustiul Andrei Vlad, dupa ce patronul l-a calcat in picioare

Dupa egalul cu Dinamo, Gigi Becali a iesit de pe Arena Nationala si, asa cum face mereu dupa rezultatele nefavorabile, si-a facut praf echipa. Primul vizat a fost pustiul Andrei Vlad 18 ani).

Juncker, replica acida in conferinta cu Dancila. Ce a spus oficialul european despre condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Comisiei Europene a avut o reactie cel putin interesanta, intrebat fiind despre condamnarea in prima instanta primita de Darius Valcov. Jean Claude Juncker si premierul Vasilica.

Juncker, intrebat despre condamnarea de 8 ani a lui Darius Valcov: Gentlemanul la care va referiti nu e consilierul meu

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a reactionat sec la o intrebare pusa de un ziarist in legatura cu condamnarea la 8 ani inchisoare a lui Darius Valcov, consilier al premierului Dancila. Gentlemanul la care va referiri nu e consilierul meu, a spus Juncker intr-o conferinta de presa comuna la Bruxelles cu Viorica Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )