Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: Lasati-ma trei ore cu Gheorghe Dinca si aflu tot adevarul

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: Lasati-ma trei ore cu Gheorghe Dinca si aflu tot adevarul

Gigi Becali spune ca ar putea afla tot adevarul de la Gheorghe Dinca despre crimele pe care a pus ca le-a comis. Tot ce ar avea nevoie ar fi un ciocan si trei ore de stat singur cu inculpatul. Nu putem sa. continuă pe Antena3

Gigi Becali FACE LUMINA in cazul Caracal! Vrea doar 3 ORE cu Gheorghe Dinca! Aflu tot adevarul

Gigi Becali este revoltat de cum decurge ancheta in cazul Caracal! BIANCA DRAGUSANU A RAMAS FARA SUFLARE ! AU SNOPIT-O iN BATAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO) Nu.

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Gestul facut de latifundiarul din Pipera

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Cine este ginerele lui Gigi Becali. Sotul Teodorei l-a cucerit din prima pe patronul FCSB

Nu ii merg prea bine lcururile pe plan sportiv, insa Gigi Becali are toate motivele sa fie fericit in plan personal. Fiica lui, Teodora, s-a casatorit cu Mihai Mincu, un tanar de 28 de ani. Patronul FCSB este foarte multumit de alegerea facuta de Teodora si are doar lucruri bune de spus despre ginerele sau.

Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali. Detalii ascunse din trecutul sau au iesit la iveala

Cum si-a facut averea, de fapt, Mihai Theodor Mincu, supranumit Printisorul Dobroestiului, ginerele lui Gigi Becali. Detaliile din trecutul sau au iesit la iveala. Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali Gigi Becali are acum toate motivele pentru a fi fericit. Sambata, 12 octombrie, Teodora, 24 de ani, fiica cea mare din .

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

Sotia lui Gigi Becali, aparitie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminitei Becali, admirata de toti invitatii

Luminita Becali a avut grija sa aiba o vestimentatie aparte, dat fiind evenimentul extrem de important la care a luat parte. Desigur ca nunta Teodorei trebuia sa fie perfecta, asa ca tinutele socrilor mici nu puteau fi oricare. Sotia lui Gigi Becali, aparitie spectaculoasa la nunta Teodorei Opulenta la nunta fiicei finantatorului FCSB. La asa .

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Gigi Becali, gest surprinzator cand si-a vazut fata in rochie de mireasa. Ce a facut in curtea vilei din Pipera

In urma cu putin timp, alaiul de nunta a plecat de la locuinta miresei. Nunta Teodorei abia acum incepe! Ce gest deosebit a facut Gigi Becali atunci cand si-a vazut fiica in rochie de mireasa? Invitatii au dat deja startul distractiei inca din curtea vilei din Pipera a finantatorului FCSB. Ce a facut Gigi Becali .

Ritualul sacru al machedonilor la nunta. Gigi Becali n-a uitat de el la nunta Teodorei.

Este mare bucurie in familia lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, are nunta, iar la eveniment participa invitati de seama, pentru care au fost pregatite meniuri cu patru feluri de mancare. Becali nu a uitat de traditiile familiei sale si a tinut sa fie respectate obiceiurile machedonilor la nunta. La nunta fiicei lui Gigi Becali .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )