Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

Playtech Playtech,
Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

FCSB a terminat pe locul 5 in Liga 1, dar Gigi Becali are mari sperante pentru viitor. Nu vrea sa mai plateasca niciun ban pentru a achizitiona jucatori, dar spune ca Academia FCSB va incepe sa produca. Becali anunta ca este deja si peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domina de multi ani fotbalul . continuă pe Playtech

Gigi Becali vrea sa dea lovitura verii in fotbal. Supertransferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj a castigat titlul in Liga 1, dar este pe cale sa isi piarda doi jucatori foarte importanti. Damjan Djokovic si Kevin Boli sunt foarte aproape de despartirea de echipa din Gruia. Cei doi raman liberi de contract si nu vor sa ia in considerare propunerile pentru o eventuala prelungire. Ambii sunt foarte suparati .

Gica Hagi, propunere neasteptata. Masura care trebuie luata in Romania

Finalul de sezon din Liga 1 a fost dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus. Dinamo nu a putut sa joace nu mai putin de cinci partide dupa ce mai multi jucatori din lot au fost depistati pozitiv. in cele din urma, o decizie controversata a Federatiei Romane de Fotbal a asigurat salvarea cainilor.

EXCLUSIV Adina Buzatu a dat verdictul. Cat de bine se imbraca Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa

Pentru o persoana publica, tinuta joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste gestionarea imaginii. Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa se numara printre barbatii.

Cine este fostul fotbalist care-l critica vehement pe Gica Hagi: Au fost jucatori mai mari decat el, de Balaci si Dobrin nu mai zic nimic.

Gica Hagi si-a gasit un puternic contestatar in persoana lui Alin Stoica 40 de ani, fost international roman), acesta spunand, printre altele, ca Hagi nu a fost cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor. in plus, Stoica ii critica si pe jucatorii lansati de Gica de la academia sa: Cand ies in Occident, sunt turisti japonezi.

Gina Pistol, umilita de Gigi Becali. Dezvaluiri incendiare facute de fostul iubit fotbalist

Fostul iubit al Ginei Pistol, Mihai Radut, a facut dezvaluiri incendiare despre cariera sa si despre relatia cu actuala partenera a lui Smiley. Ce legatura are Gigi Becali in toata povestea si cum a fost umilita fosta vedeta Playboy de catre acesta, aflati in paragrafele urmatoare. Mihai Radut, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol .

Adrian Sarbu a dat lovitura. Ce se intampla cu noua televiziune de stiri

Adrian Sarbu revine in presa din Romania, dupa ce televiziunea sa de stiri a primit ok-ulde la CNA! Mai mult, omul de afaceri s-a inteles si cu mai multi operatori de telecomunicatii pentru a-si distribui postul de televiziune Aleph News. Aleph News s-a inteles cu doi dintre marii operatori de telecomunicatii pentru a fi distribuit .

O familie din Buzau a dat lovitura cu aceasta afacere. Au scos 5.000 de euro din prima luna

Micile business-uri antreprenoriale au inceput sa se dezvolte in Romania in ultimii ani. Unele cu investitii minime dar cu rezultate ulterioare semnificative, altele cu investitii prin granturi oferite, fie de banci, fie prin programe europene, care au ajuns sa genereze venituri consistente. Dar ce te faci cand infrastructura este deficitara si esti nevoit sa o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )