Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gigi Dragomir, din nou la sefia ANRM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gigi Dragomir, din nou la sefia ANRM

ACTUALIZARE 15: 43 Gigi Dradomir a fost numit, din nou, in functia de presedinte al ANRM, potrivit unei decizii a lui Mihai Fifor, publicata in monitorul oficial. ---------- Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA) a respins, ieri, printr-un comunicat, acuzatiile grave si nejustificate aduse impotriva producatorilor romani de gaze naturale, acuzatii care se refera la presupusa plata necorespunzatoare a redeventelor pentru gazele naturale, despre care spune ca sunt intalnite din ce in ce mai des in spatiul public. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul interimar Mihai Fifor l-a reinstalat in fruntea resurselor minerale ale Romaniei pe Gigi Dragomir, fost comerciant de carne si apropiat de Ionel Arsene

Premierul interimar Mihai Fifor l-a numit joi pe Gigi Dragomir in fruntea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), institutie care gestioneaza rezervele de petrol, gaze si metale ale Romaniei. Gigi Dragomir, fost comerciant de carne si un apropiat al baronului PSD de Neamt Ionel Arsene, proaspat retinut de DNA, fusese dat afara de la ANRM de Mihai Tudose la finalul lunii decembrie, in ciuda cererii lui Liviu Dragnea.

Fifor il repune pe Gigi Dragomir in fruntea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, dupa ce Tudose l-a demis

Gigi Dragomir a fost reinstalat in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), printr-un ordin al premierului interimar Mihai Fifor, la putina vreme dupa ce fostul prim-ministru, Mihai Tudose, l-a demis.

A rezistat doar 10 ore in libertate. A fost eliberat dimineata si dupa-amiaza avea din nou catusele la maini

Un barbat din Dambovita proaspat eliberat din penitenciar ilustreaza perfect zicala: naravul din fire n-are mantuire. Barbatul a fost prins la furat, la doar zece ore de la momentul in care.

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia tinutului secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia Tinutului Secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Socialistii moldoveni cer din nou ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata in Republica Moldova: Actiunile lui sunt un act de agresiune

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) condamna categoric intentia cetateanului roman Traian Basescu de a inainta in Parlamentul Romaniei o initiativa legislativa privind Unirea cu Republica Moldova, a transmis PSRM, miercuri, printr-un comunicat de presa. Socialistii moldoveni sustin ca actiunile lui Basescu ar fi un act de agresiune impotriva independentei Republicii Moldova, care incalca grav Constitutia tarii si principiile dreptului international, scrie Agora. md.

Turbomecanica - din nou printre performerii bursei

Dupa cresterea spectaculoasa din anul trecut, actiunile Turbomecanica TBM), care au urcat cu 7%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 ianuarie - 15 ianuarie, revin printre cele mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Grecia, din nou paralizata de o greva gigantica. Transportul aerian si cel public grav afectate

Grecia este paralizata de o noua greva, dupa ce luni mai multe sindicate din Grecia au declansat, luni, greva in semn de protest fata de masurile de austeritate impuse de catre guvern. Cel mai mult de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )