Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gimnasta Larisa Iordache a renuntat dupa cateva zile la rolul de agent de Politie: Nu era treaba mea sa stau in strada

Adevărul Adevărul,
Gimnasta Larisa Iordache a renuntat dupa cateva zile la rolul de agent de Politie: Nu era treaba mea sa stau in strada

Gimnasta LarisaIordache23 de ani)a rezistat doar cateva zile in uniforma de politist. Tanarasi-a reluat viata de civil, dupa ce a renuntat sa mai iasa in strada in calitate de agent, scrie Click!. continuă pe Adevărul

Larisa Iordache a renuntat la uniforma de politist: Nu era treaba mea sa fiu pe strada

Detasata in strada pentru a pune umarul la suplimentarea numarului de agenti prezenti in teren, gimnasta Larisa Iordache a renuntat dupa dupa cateva zile.

Larisa Iordache a renuntat la patrulare dupa doar cateva zile. Ce motiv a invocat gimnasta

Larisa Iordache a renuntat sa mai iasa in strada, la patrulare, dupa doar cateva zile.

Larisa Iordache a renuntat la uniforma de politist: Nu era treaba mea sa stau in strada

In urma cu doar cateva zile, o imagine postata de Larisa Iordache s-a rostogolit rapid in mediul virtual: gimnasta era in uniforma de politie si ajuta la buna desfasurare a lucrurilor din strada in plina pandemie de coronavirus. intre timp, Larisa a renuntat la aceasta activitate, ea sustinand ca are probleme de sanatate si ca locul ei nu era pe strada.

Larisa Iordache a renuntat sa stea in strada dupa ce a fost jignita. Oricum, nu era treaba mea

Larisa Iordache, a fost detasata alaturi de alti sportivi si angajati ai clubului Dinamo la sectiile de politie pentru a contribui la actiunile de control in timpul epidemiei de coronavirus, in contextul starii de urgenta. Larisa Iordache a renuntat sa stea in strada dupa ce a fost jignita. Oricum, nu era treaba mea Larisa Iordache, .

Airbnb a contractat un nou imprumut de 1 miliard de dolari, la cateva zile dupa obtinerea unei finantari similare

Airbnb, a carei activitate de inchiriere a locuintelor este afectata puternic de pandemia de coronavirus care a blocat calatoriile la nivel global, si-a asigurat un nou imprumut de 1 miliard de dolari, la doar cateva zile dupa obtinerea unei finantari similare, a anuntat compania.

Un barbat din Deva de 49 de ani, tata a sase copii, a murit dupa 12 zile de coronavirus. Colegii sai, apel disperat pe Facebook

Un barbat de 49 de ani a murit de coronavirus dupa 12 zile de spitalizare. Omul din Deva avea sase copii, iar situatia micutilor este din ce in ce mai disperata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )