Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ginerele lui Trump ar putea intra n cursa pentru postul de secretar general al Casei Albe

Hotnews Hotnews,
 Ginerele lui Trump ar putea intra n cursa pentru postul de secretar general al Casei Albe

Nominalizarea lui Jared Kushner, ginere si consilier apropiat al lui Donald Trump, la postul prestigios de secretar general al Casei Albe este luata in calcul, relateaza joi mai multe media americane, preluate de AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Romania ar putea intra in 2019 fara buget. Ce spune Teodorovici

Romania ar putea intra in anul 2019 fara un buget aprobat pe 2019, din cauza ca acesta nu are aviz de la CSAT si din cauza ca PSD a pierdut majoritatea in Parlament, unde are nevoie de sprijinul UDMR si ALDE pentru a-l trece. Ministrul de Finante a explicat cum va functiona economia, fara buget.

Parchetul General: Avocatii vor putea intra in sedii cu telefoanele mobile in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept

Parchetul General a anuntat regula conform careia avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret.

Parchetul General decide ca avocatii vor putea intra cu telefoanele mobile n sediile parchetelor

Parchetul General a decis ca avocatii vor putea intra in sediile parchetelor cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice laptop, tableta), cu exceptia cazurilor in care procurorii au motive justificate sa limiteze acest drept, scrie Agerpres.

CE Handbal (f): Norvegia spulbera Olanda, scor 29-16, revine n cursa pentru semifinale, nsa sta la mna rezultatelor

Nationala Norvegiei a demolat selectionata Olandei, scor 29-16, si a revenit in cursa pentru calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Chiar daca au invins la 13 goluri diferenta in ambele meciuri din Grupa Principala, norvegiencele platesc tribut infrangerilor cu Germania si Romania din grupa de calificare si depind de rezultatele din ultima etapa pentru a ajunge in penultimul act al competitiei din Franta.

Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an

Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an. Este propunerea politistilor dupa ce anulacesta au murit 65 de oameni in urma accidentelor provocate de soferii.

Legea pensiilor ar putea intra la vot in Camera Deputatilor

Legea pensiilor ajungela votul final in Camera Deputatilor. Marti, Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectului. Au fost 14 voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere. Printre amendamentele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )