Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gino Manzotti, primele declaratii dupa accident: Vedeam cum vine TIR-ul pe doua roti. S-a rasturnat peste noi

Antena3 Antena3,
Gino Manzotti, primele declaratii dupa accident: Vedeam cum vine TIR-ul pe doua roti. S-a rasturnat peste noi

Membrii trupei DJ Project au fost la un pas de moarte, dupa ce un tir cu 28 de tone de paleti s-a rasturnat peste doua masini, pe DN7, in judetul Valcea. Soferul tirului nu a adaptat viteza. continuă pe Antena3

Victor Ponta, primele declaratii dupa patru ore de audieri la DNA

Fostul premier Victor Ponta a spus luni, dupa patru ore de audieri la DNA, ca el nu duce batalii politice cu arme judiciare, facand referire la presedintele PSD, Liviu Dragnea. intrebat de presa,.

Laurette, primele declaratii dupa accidentul cu masina de Politie: M-am speriat ca ...

Laurette a vorbit pentru prima data despre accidentul cu o masina a Politiei Rutiere, intr-o emisiune la Antena Stars. Vedeta a fost implicata intr-un incident in trafic. Din neatentie,.

in ce stare se afla membrii DJ Project. Gino Manzotti: Ma miram ca traiesc. TIR-ul care a cazut pe noi avea 28 de tone.Solista a publicat poze din spital

Membrii DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx si Mira, se numara printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni seara in judetul Valcea, cand un TIR a intrat pe contrasens si s-a rasturnat lovind doua masini. Artistii au fost transportati de urgenta la spital, iar in prezent starea lor este stabila, solista grupului publicand pe Facebook doua imagini din spital pentru a-si linisti fanii. Totodata, Manzotti a oferit prima declaratie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )