Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gol de generic marcat de unul din cei mai promitatori tineri fotbalisti romani: Acesta este deja dorit in Spania (VIDEO)

B1 B1,
Gol de generic marcat de unul din cei mai promitatori tineri fotbalisti romani: Acesta este deja dorit in Spania (VIDEO)

La doar 21 de ani, Ronaldo Deaconu s-a facut deja remarcat drept unul din fotbalistii romani care promit foarte mult pentru viitor. Jucatorul trecut pe la juniorii de la Feyenoord si FC Twente, in prezent la. continuă pe B1

Initial era vanzator la supermarket, iar acum a ajuns sa fie unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood. Starul din filmele Marvel are o poveste de viata impresionanta

Unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood ai momentului are o poveste de viata foarte interesanta. Este vorba despre Chris Pratt, cunoscut pentru rolurile din Guardians of the Gallaxy, Jurassic Wo.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Doliu in lumea artistica: A murit unul dintre cei mai importanti critici de teatru din Romania (FOTO)

Criticul de teatru Ion Jean) Cazaban a incetat din viata la varsta de 83 de ani. Pe langa activitatea de critic de teatru, acesta era si istoric si profesor universitar la UNATC. Cercetator stiintific.

A murit Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai importanti alergologi europeni

A murit Ioan Bradu Iamandescu. Marele alergolog si deschizator de drumuri in psihosomatica, autor de carti mai ales cea legata de terapia prin muzica, traduse in multe limbi a murit joi, la varsta.

Topul judetelor cu cei mai multi profesori necalificati: Doar ei mai accepta posturi la tara

Desi nu sunt calificate, aproximativ 4. 500 de cadre didactice predau in scolile din Romania, cei mai multi profesori nepregatiti fiind concentrati in zonele din sudul si centrul tarii.

Topul Startup-urilor IT care au facut cei mai multi bani din exit-uri, n 2018

S-au listat la bursa sau au fost cumparaea cateva startup-uri europene din domeniul IT au batut recorduri in urma unor exist-uri de succes. Iata care sunt brandurile din tehnologie care au facut cei mai multi bani din vanzarea de actiuni.

HOROSCOP. Cine sunt cei mai buni soti din zodiac? Unde te clasezi?

Unele zodii sunt de casa, in timp ce altele refuza sa-si ia angajamentul. Tu de care parte a baricadei te afli? Verifica aici! Acestia sunt cei mai buni soti ai zodiacului, in ordine.

Cei mai scumpi hairstylisti din lume! Cat cer pentru un simplu tuns!

In majoritatea cazurilor tunsul sau coafatul sunt chelutuieli pe care trebuie sa le avem o data la cateva luni. Sunt persoane care isi roaga prietenii sa ii tunda sau sa ii vopseasca doar ca sa mai scuteasca niste bani, dar exista si cealalta parte a monedei. Celebritatile sunt dispuse sa plateasca sume de bani absurde pentru a arata cat mai bine. Iata lista celor mai apreciati si doriti hairstylisti din lume, care incaseaza chiar si 1500 de dolari pentru o simpla tunsoare.

Rezultate finale BAC 2018 Topul liceelor cu cei mai multi absolventi de 10: Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti este pe primul loc, urmat de Colegiul National Iasi si Colegiul National B. P. Hasdeu din Buzau

Notele finale de la examenul de Bacalaureat au adus 132 de elevi cu media 10 la examene. 28 de elevi au obtinut media maxima, dupa solutionarea contestatiilor. Cei mai multi absolventi de liceu cu 10 pe linie la examenele Bacalaureatului vin din Bucuresti: 22. Topul liceelor cu absolventi de 10 este deschis de Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, cu 9 elevi cu medie maxima. Urmeaza Colegiul National Iasi si Colegiul National B. Hasdeu din Buzau - cu cate 5 elevi cu media 10. Vezi in articol cine sunt elevii cu media 10 la BAC 2018 si care este topul liceelor din Capitala.

Salariul mediu net din luna mai: 2704 lei, cu 9 lei mai putin dect n aprilie

Salariile medii nete din luna mai au fost de 2704 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 9 lei, au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii au ramas cele din zona ITC 6437 lei net), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1554 lei net).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2382 seconds )