Libnet.ro
UNICEF

16:30

Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie

Google, divizie a grupului Alphabet, va bloca publicitatea electorala de pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, a declarat vineri un purtator de cuvant al companiei, conform Reuters. continuă pe Adevărul

Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane

Google, divizie a grupului Alphabet, va bloca publicitatea electorala de pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, a declarat vineri un purtator de cuvant al companiei, transmite Reuters, conform news. ro.

Facebook va lua masuri de restrictionare a continutului, daca alegerile prezidentiale din SUA vor duce la violente

Facebook va lua masuri agresive pentru restrictionarea circulatiei continutului pe platforma sa, daca alegerile prezidentiale americane din noiembrie vor duce la haos sau la tulburari civice violente.

Suveranistul francez Nicolas Dupont-Aignan isi anunta candidatura in alegerile prezidentiale franceze din 2022

Fostul aliat al lui Marine Le Pen in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2017 Nicolas Dupont-Aignan si-a anuntat sambata candidatura in alegerile prezidentiale din 2022, pentru ca francezii sa aiba de unde alege si sa evite un duel Macron-Le Pen, relateaza AFP.

Suveranistul francez Nicolas Dupont-Aignan va candida la alegerile prezidentiale din 2022

Fostul aliat al lui Marine Le Pen in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2017 Nicolas Dupont-Aignan si-a anuntat sambata candidatura in alegerile prezidentiale din 2022, pentru ca francezii sa aiba de unde alege si sa evite un duel Macron-Le Pen, relateaza AFP, citat de News.

Alegerile prezidentiale din Statele Unite: gestul inedit al printului Harry

Pe masura ce luna noiembrie se apropie si alegerile prezidentiale din Statele Unite), este vital sa respingem discursurile de ura, dezinformarea si negativitatea online. Aceasta fraza scurta, rostita de printul Harry intr-un videoclip inregistrat pentru clasamentul celor mai influente 100 de personalitati din 2020 stabilite de Time, pare sa ii fie adresata direct lui Donald Trump, potrivit Le Point, citat de Rador.

Sondaj IRI: Maia Sandu ar putea invinge in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Institutul Republican International IRI) a publicat un sondaj de opinie joi, 24 septembrie, in care arata ca lidera PAS, Maia Sandu, are prima sansa in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.

Sondaj. Cine are cele mai mari sanse de a invinge in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Igor Dodon ramane in continuare principalul favorit al alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie, cel putin asta potrivit unui sondaj de opinie prezentat joi, 24 septembrie, de Asociatia Sociologilor si Demografilor, organizatie apropiata de Partidul Socialistilor, studiul careia arata ca, daca in turul doi ajung Igor Dodon si Maia Sandu, actualul presedinte al R. Moldova va mai obtine un mandat.

Avertisment FBI. Alegerile prezidentiale americane, tinta campaniilor de dezinformare din strainatate

Biroul Federal de Investigatii FBI) si agentia americana de securitate cibernetica au avertizat marti cu privire la posibile campanii de dezinformare favorizate de o numaratoare mai lenta in acest an, cu scopul discreditarii rezultatelor alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )