Libnet.ro
UNICEF

17:45

Google Doodle 1 Decembrie. Cum sarbatoreste Google Ziua Marii Uniri

Playtech Playtech,
Google Doodle 1 Decembrie. Cum sarbatoreste Google Ziua Marii Uniri

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un doodle special cu tricolorul Romaniei. Atunci cand se deschide pagina google. ro, apare drapelul tarii fluturand. A fost postat si un filmulet de 2,22 de minute dedicat acestei zile istorice. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un doodle special Romanii din intreaga lume sarbatoresc pe 1 decembrie Ziua Nationala . continuă pe Playtech

GOOGLE DOODLE ZIUA MARII UNIRI. Google aniverseaza 1 Decembrie cu un doodle special

Google sabatoreste 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, printr-un doodle special cu tricolorul romanesc. Pe imaginea de start este scris numele motorului de cautare, iar in.

ZIUA MARII UNIRI. 1 DECEMBRIE. Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu un doodle special

Marea Unire din 1918 a fost procesul istoric in urma caruia toate provinciile istorice locuite de romani s-au unit in anul 1918 in cuprinsul aceluiasi stat national, Romania. Etape.

1 decembrie. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan, de Ziua Marii Uniri

Militarii romani aflati in teatrele de razboi au transmis mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Unii dintre ei si-au sarbatorit si zilele de nastere, iar altii zilele unor rude aflate in tara. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan La multi ani, Romania! Sunt mandru ca sunt roman, este mesajul pe care militarii .

Mesajul unui tanar militar, dupa ce a defilat pentru prima data de Ziua Marii Uniri. Ce mesaj are pentru toti romanii

Pentru militarii romani este o mare onoare sa defileze la parada militara organizta pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie. Dupa ce a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si a fost profund impresionat, un tanar militar a postat pe Facebook un mesaj plin de emotie. Mesajul unui tanar .

Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Ambasada Suediei pentru Romania a dorit sa le transmita tuturor romanilor un mesaj de La multi ani, de ziua lor, insa intr-un mod ceva mai atipic. Postarea care a venit in urma cu putin timp, cu prilejul Zilei Nationale si a Marii Uniri Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri .

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

1 Decembrie. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj pentru romani in Ziua Marii Uniri: Multumim!

1 Decembrie. Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Marii Uniri. 1 Decembrie. Multumim tuturor celor care astazi au fost alaturi de noi la.

Petrecere de pomina in Bucovina, in Ziua Marii Uniri. Cum sarbatoresc romanii

Petrecerea de 1 Decembrie este in toi in toate colturile tarii. Gina Vacariu, reporter Antena 3, se afla in Bucovina si ne arata care sunt traditiile in acea zona de Ziua Nationala. Romanii din.

Cele mai importante momente de la parada militara de Ziua Marii Uniri, de 1 Decembrie. Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la ceremonie Foto Video

Parada militara de 1 decembrie 2019 va avea loc, la fel ca si in ceilalti ani, la Bucuresti si la Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Militarii s-au pregatit intens pentru parada de 1 decembrie, care va arata cetatenilor ce are mai bun Armata Romana in materie de dotari si personal. UPDATE 13:00 Defilarea militara .

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )