Libnet.ro
UNICEF

17:15

Google a eliminat anul trecut 2,3 miliarde de reclame

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Google a eliminat anul trecut 2,3 miliarde de reclame

Google a anuntat, astazi, ca, in 2018, a eliminat 2,3 miliarde de reclame care incalcau politici noi sau vechi ce guverneaza publicitatea online, in medie mai mult de 6 milioane de reclame in fiecare zi, si a introdus 31 de noi politici pentru publicitate, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU CROSSPOINT PRIVIND PIATA IMOBILIARA DE LA NOI: Valoarea totala a investitiilor - 1 miliard de euro, anul trecut

Crosspoint: Investitorii de pe segmentul cladirilor de birouri au fost cei mai activi, volumul tranzactiilor avand o pondere de 63% din total * in comparatie cu anul 2017, volumul investitiilor in proiecte industriale a fost cu 77% mai mic, anul trecut, arata studiul Valoarea totala a investitiilor pe piata autohtona imobiliara s-a cifrat, anul trecut, la aproximativ 1 miliard de euro, anul 2018, atragand un volum de investitii ceva mai scazut decat 2017, arata un studiu de piata realizat de compania de consultanta Crosspoint.

RE/MAX Romania a intermediat anul trecut peste 2.500 de tranzactii imobiliare

RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate a intermediat anul trecut peste 2. 500 de tranzactii imobiliare, in valoare de 155 de milioane de euro per total. Pentru anul curent, compania estimeaza o crestere de 40% la nivelul comisioanelor inregistrate, pana la aproximativ 4,2 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

ANUL TRECUT, FATA DE 2017: Investitiile Flanco au crescut cu 25%, la 10 milioane de lei

Profitul Flanco Retail s-a majorat, in 2018, de patru ori, la 21 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depasit 1 miliard de lei, crescand cu 9% fata de 2017 Flanco Retail a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 1,07 miliarde lei, in crestere cu 9% fata de anul precedent, si cu un profit de 21 milioane de lei, de patru ori mai mare comparativ cu 2017, a anuntat, ieri, compania printr-un comunicat.

Vineri, angajatii First Bank vor picheta sediul bancii, cerand majorarea numarului de salarii compensatorii pentru cei care vor fi disponibilizati si acordarea bonusurilor pe anul trecut

Vineri, incepand cu ora 17,30, angajatii First Bank fosta Piraeus Bank) vor picheta sediul bancii, intr-o actiune coordonata de Sindicatul din cadrul First Bank. Revendicarile salariatilor tin de majorarea numarului de salarii compensatorii pentru salariatii care urmeaza a fi disponibilizati; acordarea celui de al 13-lea salariu si acordarea bonusurilor pe anul 2018. Reamintim ca Piraeus Bank a fost cumparata de americanii de la JC Flowers, care s-au trezit la scurt timp dupa achizitie cu OUG 114/2018, care le limita dramatic marja de manevra. Potrivit mai multor surse convergente din piata, reprezentantii cumparatorului au marturisit ca daca stiau ca Ordonanta 114 urma sa apara, nu se mai aruncau la achizitii bancare in Romania.

Primaria Sectorului 3 nu mai are bani de salarii. Robert Negoita ataca PSD: Proiectul de buget trebuia prezentat inca din octombrie anul trecut

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a nuntat luni ca Primaria pe care o conduce a ramas fara bani sa plateasca salariile din cauza ca bugetul pe anul in curs nu este inca in vigoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )