Libnet.ro
UNICEF

09:45

Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

B1 B1,
Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

Google Romania a anuntat cele mai populare cautari din anul 2019. Daca eMag Black Friday a suscitat cel mai mare interes printre internauti, marea surpriza consta in faptul ca Razvan Ciobanu,. continuă pe B1

Aria cercului, nelipsita din topul cautarilor pe Google in 2019, desi a devenit celebra abia pe final de an. La ce categorie a castigat detasat premiul de popularitate (FOTO)

Google Romania prezentat, marti seara, topul celor mai populare cautari din anul 2019, iar aria cercului s-a regasit si ea intr-una din categorii, desi a devenit celebra abia spre finalul.

Simona Halep, de partea dureroasa a celei mai mari surprize a sezonului! WTA a publicat topul socurilor din 2019

Simona Halep a suferit cea mai surprinzatoare infrangere din 2019 in tenisul feminin, anunta WTA, publicand topul celor mai mari cinci surprize ale sezonului. Romanca a fost destabilizata de o schimbare tactica nebuneasca propusa de Taylor Townsend, nereusind sa isi ajusteze jocul suficient de mult pentru a contra cele 106 atacuri la fileu ale americancei.

Denisa Comanescu, director Humanitas Fiction, povesteste despre cel mai bine vndute carti din 2019 Pianistul, Brisbane si Doamna Pylinska si secretul lui Chopin

Denisa Comanescu, cel mai cunoscut editor de beletristica din Romania, ne povesteste despre cartile pe care le-a publicat in 2019. Cartea cel mai bine vanduta in 2019 a fost Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris, 31 de mii de exemplare. Pe locul al doilea este Zuleiha deschide ochii, de Guzel Iahina. La Targul de carte, trei carti care au ca tema muzica, au fost cele preferate de cititori. Cumpara carti de pe Giftbooks. ro cu autograful autorilor.

City Insurance, crestere de 38% in primele noua luni din 2019

Societatea de Asigurare-Reasigurare City a incheiat primele noua luni ale anului 2019 cu un volum al primelor brute subscrise de 298 milioane euro, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )