Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gratiela Gavrilescu, persona non grata in Guvern? Ce detaliu a atras atentia la un eveniment unde aceasta a fost prezenta alaturi de Viorica Dancila si Carmen Dan (FOTO)

B1 B1,
Gratiela Gavrilescu, persona non grata in Guvern? Ce detaliu a atras atentia la un eveniment unde aceasta a fost prezenta alaturi de Viorica Dancila si Carmen Dan (FOTO)

Gratiela Gavrilescu, marginalizata de colegele din Guvern. Premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan au intrat in spiritul Centenarului cel putin din punct de vedere vestimentar, daca la. continuă pe B1

Cum s-a imbogatit Gratiela Gavrilescu: Afacerile dubioase cu statul si asocierea cu familia Cosma. Ce contine declaratia de avere a ministrului Mediului

Gabriela Gavrilescu, ministrul care pare ca are deja probleme in Guverul Dancila, a fost implicata de-a lungul timpului in afaceri dubioase cu statul. Veritabil politician al Ploiestiului, Gratiela Gavrilescu.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu stie numarul ursilor din Romania

Desi este o chestiune ce tine de ministerul pe care il pastoreste, Gratiela Gavrilescu nu are nicio problema sa recunoasca faptul ca nu stie care este numarul ursilor din Romania. Noi nu cunoastem la.

Gratiela Gavrilescu: Nu cunoastem exact numarul ursilor din Romnia; ar putea fi 8.000-9.000

Numarul exact al ursilor care traiesc in Romania nu este cunoscut cu exactitate, putand fi, potrivit unor estimari, de pana la 8. 000 de exemplare, a afirmat vineri, la Pitesti, vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Viorica Dancila, Gratiela Gavrilescu si Carmen Dan, intampinate la un eveniment cu o defilare a copiilor de gradinita: Imagini demne de epoca lui Ceausescu, la Pitesti (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, vicepremierul Gratiela Gavrilescu si ministrul de Interne Carmen Dan au avut parte de o primire triumfala, vineri, la Pitesti, unde a s-a desfasurat evenimentul cunoscut drept Simfonia.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )