Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gratiela Gavrilescu: Vom avea buget in cel mai scurt timp

Antena3 Antena3,
Gratiela Gavrilescu: Vom avea buget in cel mai scurt timp

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, spune ca intarzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind ca in cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul isi incepe activitatea in 4. continuă pe Antena3

Gratiela Gavrilescu: Cred ca n cel mai scurt timp vom avea buget. ntrzierea nu e a Guvernului

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat sambata la Antena 3 ca intarzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind ca in cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul isi incepe activitatea in 4 februarie. Gavrilescu a spus ca e nevoie de rabdare, fiind convinsa nu vor fi probleme cu bugetul.

Ministrul Gratiela Gavrilescu, declaratie HALUCINANTA despre adoptarea bugetului: Aceasta intarziere nu e a Guvernului. Sa avem un pic de rabdare

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu vede nicio problema in faptul ca Romania nu are inca adoptat bugetul pentru 2019 si declara ca aceasta intarziere nu e a Guvernului.

Gratiela Gavrilescu, despre noua taxa auto: ncercam sa gasim variante n concordanta cu directivele UE

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, spune ca nu este gata o formula de calcul pentru noua taxa auto si, dupa ce grupurile de lucru vor avea o varianta sustenabila astfel incat sa nu poata fi atacata, va fi informata populatia, noteaza Mediafax. Ministrul spune ca se cauta solutii pentru respectarea directivelor europene.

Income. Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, anunt despre taxa auto pe poluare

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a vorbit la Income, printre altele, despre proiectul de a introduce o taxa auto pentru cei care polueaza. Introdusa pentru prima data in 2007, taxa a.

UPDATE Cel mai rece decembrie din istoria pilonului II de pensii: Desi numarul participantilor a crescut la 7,25 milioane persoane, valoarea activelor a scazut, iar rentabilitatea a ajuns la cel mai mic nivel

Ordonanta care suprataxeaza mediul de afaceri a redus valoarea totala a activelor din pilonul II de pensii in luna decembrie 2018, iar indicatorul de rentabilitate a fondurilor de pensii a ajuns la cel mai mic nivel din istorie. Scaderea valorii actiunilor cotate la Bursa de Valori Bucuresti, ca raspuns al pietei financiare la prevederile Ordonantei 114/2018, este principala explicatie atat pentru reducerea valorii activelor, cat si pentru inrautatirea indicatorului de rentabilitate calculat de ASF, sustin oficialii APAPR, asociatia care reprezinta administratorii de fonduri de pensii administrate privat. Acestia spun ca in ciuda acestor scaderi bursiere, fondurile au obtinut in 2018 al 11-lea an de castiguri nete pentru cei 7,2 milioane de participanti la sistem. UPDATE ASF sustine ca fondurile de pensii private sunt investitori pe termen lung si ca evolutia pe termen foarte scurt de ex: o luna) nu este un indicator relevant. Fara a spune nimic despre efectele OUG 114/2018, ASF sustine ca scaderea generalizata a pietelor bursiere internationale si riscul de contagiune din luna decembrie 2018 au influentat pe termen foarte scurt activele fondurilor de pensii'.

Boo, cel mai dragut caine din lume, a murit la varsta de 12 ani

Boo, supranumit cel mai dragut caine din lume, a murit la varsta de 12 ani, au anuntat stapanii lui pe contul de Facebook urmarit de peste 16 milioane de utilizatori.

Cel mai vechi tabel periodic din lume e un fel de minune a cercetarii

Cel mai vechi tabel periodic al elementelor a fost descoperit intr-o universitate din Scotia, iar istoricul acestuia e destul de interesant. Tabelul periodic a fost descoperit intr-un laborator de.

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

Lumea sportului romanesc este in doliu! Cel mai mare antrenor de sarituri in apa a murit

Cel mai mare antrenor roman de sarituri in apa din toate timpurile, Pantelimon Decuseara, a decedat joi, la varsta de 78 de ani, a anuntat Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern pe pagina sa de.

Ce se intampla cu radarele din Romania: se schimba legea dupa decizia la cel mai inalt nivel

Radarele ar putea speria iar soferii vitezomani. Decizia privind presemnalizarea radarelor fixe si mobile s-ar putea sa cada, dupa ce judecatorii constitutionale i-au dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis care a atras atentia ca masura mai degraba ar creste agresivitatea in trafic. Este o veste relativ proasta pentrusoferiivitezomani care se bazau ca ar fi putut, curand, [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )