Libnet.ro
UNICEF

21:30

GRAV ACCIDENT in judetul Covasna! Bilantul victimelor dupa coliziunea frontala dintre un autoturism si un microbuz

B1 B1,
GRAV ACCIDENT in judetul Covasna! Bilantul victimelor dupa coliziunea frontala dintre un autoturism si un microbuz

Doua persoane au murit si patru au fost ranite intr-un accident produs luni noapte, pe DN11 Targu Secuiesc - Brasov. Pe raza localitatii Moacsa, judetul Covasna, a avut loc o coliziune frontala intre un. continuă pe B1

Explozie puternica, la o statie PECO din Galati. Bilantul victimelor si al pagubelor

Galatiul a fost astazi zguduit de o explozie produsa la o statie de benzinarie PECO. Cei de la ISU au emis un comunicat de presa anuntand numarul victimelor si a daunelor provocate de explozie. Explozie puternica, la o statie PECO din Galati Cartierul Tiglina 3, din Galati, a fost zguduit astazi de o puternica explozie .

VIDEO Grav accident de circulatie in fata Primariei din Baia Mare. Un barbat a ajuns la spital

Un barbat a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare dupa ce a fost implicat intr-un grav accident de circulatie produs in fata primariei. Acesta a incercat sa evite impactul cu o alta masina, cand taxi-ul pe care il conducea s-a rasturnat pe lateral.

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie.

GRAV accident rutier in Galati! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Independenta din judetul Galati, dupa ce o masina a iesit de pe drum si s-a izbit de un gard.

Accident mortal: Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Bilantul victimelor

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, in noaptea de luni spre marti, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, pe pe DN11 Targu Secuiesc - Brasov.

Explozie intr-o locuinta din Olt! Bilantul VICTIMELOR

O explozie s-a produs sambata la o casa din comuna Nicolae Titulescu, judetul Olt, o femeie, in varsta de 61 de ani, suferind arsuri superficiale pe fata si pe maini.

Dezastru in Noua Zeelanda, dupa eruptia vulcanica. Bilantul victimelor creste in continuare

Opt persoane sunt in continuare date disparute marti dimineata dupa ce un vulcan a erupt pe Insula Alba in ziua precedenta, cinci decese sunt confirmate, iar 31 de persoane sunt spitalizate, a anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )