Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grav accident rutier in Italia. Mai multi romani implicati. Bilantul victimelor (FOTO)

B1 B1,
 Grav accident rutier in Italia. Mai multi romani implicati. Bilantul victimelor (FOTO)

Tragedie pe soselele din Italia. Mai multi romani au fost implicati intr-un accident rutier marti seara, in Santa Maria di Castellabate din provincia Salerno, in Campania, scrieIl Mattino. Accidentul a. continuă pe B1

Cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei. Cum au incercat comunistii sa ascunda tragedia in care au murit 48 de oameni

In urma cu 40 de ani, un autobuz cu 83 de pasageri care care circula pe ruta Falticeni Botosani a ieit de pe sosea si s-a rasturnat intr-o mlastina. Doar 35 de oameni au reusit sa se salveze.

Accident rutier produs de o tanara pe o trecere de pietoni din Deva: o eleva de 12 ani a fost ranita

Accident rutier grav produs de o tanara pe o trecere de pietoni din municipiul Deva: o eleva de 12 ani a fost ranita.

FOTO Doi barbati si un copil, raniti intr-un accident rutier. Un autocamion s-a rasturnat in urma impactului cu un autoturism

Un accident rutier a avut loc astazi dupa amiaza in localitatea Balteni. Coliziunea a avut loc intre un autocamion si un autoturism. in urma impactului, autocamionul s-a rasturnat, iar autoturismul a fost avariat si a ajuns in afara partii carosabile.

Un motociclist de 25 de ani, mort intr-un accident rutier petrecut pe un drum judetean din Prahova

Un tanar in varsta de 25 de ani a murit, luni 29 iunie, intr-un accident rutier petrecut pe un drum judetean de la iesirea din Filipestii de Targ, catre Calinesti. in accident au fost implicate o motocicleta cu o autoutilitara.

Veste buna pentru multi romani. Cu cat se ieftineste energia electrica

Veste buna pentru multi romani. Energia electrica se ieftineste de la 1 iulie in medie cu 1,89% pentru circa 6 milioane de clienti casnici care au contract cu furnizorii, a anuntat luni Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

UPDATE Incident la Mina Livezeni: Mai multi mineri s-au intoxicat cu fum si gaze toxice 15 persoane au fost duse la spital

Mai multi mineri s-au intoxicat cu fum si gaze toxice in subteranul Minei Livezeni, iar autoritatile au activat planul rosu de interventie. Conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Hunedoara, pana acum au fost preluati si dusi la spital 14 mineri intoxicati usor cu fum.

Accident rutier grav in judetul Cluj. Trei morti dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism pe centura Valcele - Apahida

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de miercuri, 1 iulie, pe centura Valcele - Apahida, judetul Cluj. Medicii au gasit la fata locului trei persoane decedate.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )