Libnet.ro
UNICEF

18:00

GRAV accident rutier in Prahova! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Prahova! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, joi, pe DN 1B, in Valea Calugareasca, judetul Prahova, 8 persoane fiind ranite. continuă pe B1

Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! Din pacate, INFORMATIA TRISTA a fost CONFIRMATA

Mara Banica a avut parte de un eveniment extrem de neplacut la inceputul acestui an. VEZI AICI GALERIA FOTO in urma cu doar cateva zile, in timp ce se deplasa in trafic, jurnalista a intrat in masina.

Grav accident rutier! Un cunoscut portar a fost implicat. Din pacate... (VIDEO)

Sergio Romero, portarul echipei Manchester United, a avut un accident rutier in urma caruia si-a facut praf bolidul Lamborghini.

Accident rutier pe un bulevard din Deva. Un taximetrist baut la volan a pierdut controlul masinii

Un taximetrist s-a urcat baut la volan si a produs un accident rutier pe un bulevard din Deva. O tanara a fost ranita.

FOTO Cum a schimbat un accident rutier programul elicopterelor SMURD. Fetita de 10 ani care a asteptat ore in sir ajutor

Programul de zbor al elicopterelor SMURD, dar si situatia unor investitii de sute de mii de euro au fost influentate de un accident rutier produs la sfarsitul anului 2019 in Valcea.

Femeie din Buzau, decedata intr-un accident rutier provocat de sotul ei

O buzoianca de 58 de ani a murit luni seara intr-un accident rutier provocat chiar de sotul ei. Tragedia a avut loc pe DN10 la intrare in municipiul Buzau.

O femeie ranita intr-un accident rutier acuza ca a fost externata din spital cu piciorul fracturat: A venit un medic si mi-a spus ca n-am nimic

O femeie din Timisoara, in varsta de 36 de ani, victima intr-un accidentul rutier care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in zona centrala a municipiului Targu Jiu, este revoltata de modul in care a fost tratata in Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Gestul emotionant al italienilor pentru repatrierea Georgetei, o ingrijitoare din Romania moarta intr-un accident rutier

Georgeta Mariana Vasilcu a murit intr-un accident de circulatie petrecut in 16 ianuarie intre doua localitati din Italia, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit frontal de un autobuz. Femeia, mama a doi copii, a decedat pe loc, iar acum italienii strang bani pentru aducerea trupului neinsufletit la Falticeni, in judetul Suceava.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )