Libnet.ro
UNICEF

09:45

Grecia, noi restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in aceasta tara

Antena3 Antena3,
Grecia, noi restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in aceasta tara

Grecia schimba din nou regulile pentru romani. Testul negativ COVID-19 va fi obligatoriu de miercuri dimineata, nu de marti, asa cum se anuntase initial. Apare, insa, o noua problema: romanii nu mai pot sa intre cu masina in Grecia pana miercuri, daca nu au completat deja formularele speciale cerute de statul elen, asa-numitele Passenger Locator Form sau PLF. continuă pe Antena3

Grecia, noi restrictii de calatorie: Turistii care intra prin vama Kulata trebuie sa aiba un test negativ pentru COVID-19

Guvernul de la Atena a decis ca, incepand de marti, toti turistii care intra in tara prin vama Kulata-Promachonas trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19. Potrivit Reuters, testul nu trebuie sa.

Lovitura pentru romani! MAE: 8 state din UE au introdus deja restrictii pentru romani

8 tari ale Uniunii Europene au introdus diferite masuri de restrictie pentru romani. Printre aceste tari se numara si Austria care a anuntat ca impune carantina obligatorie pentru cetatenii romani care ii trec granita. in schimb, Slovacia cere Romanilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea in tara, apoi carantina, iar la iesirea din izolare, inca un test.

Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

Romanii se confrunta cu tot mai multe restrictii de calatorie din partea tot mai multe state europene, consecinta a numarului in crestere de infectari dupa relaxarea masurilor restrictive. Romania se.

Noi reguli pentru romani! Cum circulam in pandemie? Anuntul facut de Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne a facut, vineri, anunturi importante cu privire la schimbarile care au intervenit la inmatricularea autovehiculelor in Romania. Demersurile se vor putea efectua pe loc, chiar la dealer-ul autorizat de unde este cumparata masina.

Austria impune restrictii pentru romani. Cum se poate evita carantina sau izolarea de 14 zile

Romania a fost inclusa de Austria pe lista tarilor cu risc, din cauza cresterii numarului de cazuri noi de Covid-19. incepand din 9 iulie, romanii care doresc sa intre in Austria trebuie sa intre in carantina sau izolare timp de 14 zile. in caz contrar, amenzile pot ajunge pana la 1. 450 de euro. Cetatenii care calatoresc din Romania vor putea intra in Austria fara sa stea in izolare doar daca prezinta un certificat in limba engleza sau germana) de test negativ pentru infectia cu COVID-19, efectuat in ultimele 4 zile, anterior intrarii in Austria.

Grecia ar putea anunta luni noi restrictii de calatorie (presa)

Autoritatile elene spun ca sunt pregatite sa re-impuna restrictii publice si de calatorie saptamana viitoare, avertizand ca instructiunile de siguranta pentru protectia in fata coronavirusului sunt frecvent ignorate, scrie ziarul elen Kathimerini. Stelios Petsas, purtatorul de cuvant al guvernului, a declarat ca autoritatile au sunt hotarate sa-si protejeze majoritatea cetatenilor de acei putini oameni care nu se protejeaza, adaugand ca, probabil, guvernul va anunta luni, noi restrictii.

Amenzi de mii de lei: ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti vinzi locuinta sau sa o inchiriezi

In Romania, legislatia devine din ce in ce mai aspra pentru cei care vind apartamente sau case. Restrictiile care se pot reflecta in amenzi dureroase vizeaza acum si persoanele care.

Financial Times: Noi propuneri pentru depasirea impasului bugetului UE Michel confirma conditia statului de drept

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a formulat noi propuneri pentru depasirea impasului in negocierile pe tema bugetului UE, anuntand un fond destinat crizei Brexit si confirmand conditionarea alocarii fondurilor pentru redresare de respectarea normelor statului de drept, scrie FT.

CORONAVIRUS |Panica si ingrijorare in randul turistilor romani care intentionau sa mearga in Grecia, dupa ce autoritatile elene au impus noi restrictii de calatorie

Autoritatile din Grecia au decis ca, incepand de marti, 14 iulie, toti turistii care intra in tara prin vama Kulata-Promachonas trebuie sa prezinte un test negativ pentruCOVID-19. Este vorba despre un.

Sute de mii de romani, fara asigurare medicala, peste noapte: cum stii daca esti afectat

In timp ce pandemia continua sa faca ravagii printre romani, foarte multi dintre noi au ajuns sa nu mai aiba asigurare medicala, sa nu-si poate face analize sau cumpara niste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )