Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Antena3 Antena3,
Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA. Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

webPR: Bateriile tip pastila - un real pericol pentru cei mici

Bateriile tip pastila pot reprezenta un real pericol pentru cei mici odata lasate la indemana acestora. ECOTIC BAT vine in sprijinul parintilor cu o animatie educativa, menita sa semnaleze cum poate fi evitata inghitirea de catre cei mici a bateriilor tip pastila si cum sa se actioneze in situatiile de acest gen.

Alerta pentru cei care stau la bloc. Cand esti urmarit, cum te poti opune si ce drepturi ai

Una dintre cele mai discutate probleme a locatarilor de bloc este prezenta camerelor de supraveghere. Desi pentru multi este un lucru normal, este bine de stiut ca folosirea acestora este posibila numai in anumite limite legale. Asociatiile de proprietari nu informeaza corect asupra folosirii camerelor video! Avocatnet. ro avertizeaza ca locatarii au dreptul sa fie informati .

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre urmatoarele masuri: S-ar putea impune anumite restrictii!

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus este in continua crestere, secretarul de stat, Raed Arafat, confirma faptul ca autoritatile ar putea impune noi restrictii, insa numai pentru anumite zone din tara, unde apar focare.

Mesaj dur al directorului Spitalului Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID-19: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara mai sunt cateva locuri libere pentru pacientii cu COVID-19. Managerul spitalului, Cristian Oancea, sustine ca in jur de 70% dintre pacientii din ultima perioada cred in teoria conspiratiei si spune ca medicii nu mai au cu cine sa se lupte si sunt dezarmati, pentru ca munca lor s-a dus pe apa Sambetei. in acest context, el transmite un mesaj dur: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari, scrie Opinia Timisoarei.

Rute alternative pentru cei care vin de la munte si de la mare, spre Bucuresti

Politistii de la Rutiera se asteapta ca duminica sa fie un trafic rutier de amploare, avand in vedere ca si sambata seara, turistii au petrecut atat la mare, cat si munte. De aceea, ei recomanda pentru astazi mai multe rute alternative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )