Libnet.ro
UNICEF

00:06

Greta Thunberg n-a mai prins loc in tren si s-a asezat pe jos. Reactia companiei feroviare germane

Adevărul Adevărul,
Greta Thunberg n-a mai prins loc in tren si s-a asezat pe jos. Reactia companiei feroviare germane

Tanara activista suedeza Greta Thunberg a scris, pe Twitter, ca a fost nevoita sa calatoreasca intr-un tren aglomerat la intoarcerea de la Conferinta asupra schimbarilor climatice COP25) desfasurata la Madrid. continuă pe Adevărul

Greta Thunberg s-a plans ca nu a prins loc intr-un tren din Germania. Reactia companiei

Tanara activista de mediu suedeza Greta Thunberg a provocat furia cailor ferate germane Deutsche Bahn dupa ce a postat pe Twitter ca a fost nevoita sa calatoreasca intr-un tren aglomerat la intoarcerea de la Conferinta asupra schimbarilor climatice COP25) desfasurata la Madrid.

Am nevoie de o pauza, a declarat activista pentru mediu Greta Thunberg

Adolescenta suedeza Greta Thunberg, o activista pentru mediu care parea neobosita dupa ce a strabatut in lung si in lat intreaga planeta in ultimele luni deplasandu-se cu automobile, trenuri si ambarcatiuni - dar niciodata cu avionul -, pentru a cere autoritatilor sa adopte masuri urgente pentru limitarea efectelor provocate de schimbarile climatice, a declarat vineri ca are nevoie de o pauza si ca trebuie sa se odihneasca, informeaza Agerpress.

Cum a reactionat tanara activista Greta Thunberg, dupa ce Donald Trump a indemnat-o sa se relaxeze

Greta Thunberg, activista din zona de protectie a mediului, a avut o prima reactie, dupa ce presedintele american Donald Trump s-a lansat intr-o serie de ironii la adresa adolescentei, invitand-o sa se.

UPDATE Trump o ironizeaza pe Greta Thunberg si ii transmite sa se relaxeze Reactia activistei

Presedintele american Donald Trump a ironizat-o joi pe tanara militanta suedeza Greta Thunberg cu privire la furia ei, sfatuind-o sa se relaxeze si sa mearga la cinema, relateaza AFP. Reactia activistei nu a intarziat sa apara si si-a modificat biografia de la contul de Twitter scriind ca este o adolescenta care lucreaza la problema sa privind gestionarea furiei.

De ce e Greta Thunberg personalitatea anului. Cel putin pentru Time

Greta Thunberg, activista de mediu, a fost desemnata personalitatea anului de catre prestigioasa revista Time. Adolescentei in varsta de 16 din Suedia i s-a recunoscut, astfel, lupta dusa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )