Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greva in invatamantul italian dupa infectarile cu COVID-19 din scoli. Se cere mai multa siguranta sanitara (VIDEO)

B1 B1,
Greva in invatamantul italian dupa infectarile cu COVID-19 din scoli. Se cere mai multa siguranta sanitara (VIDEO)

Cazurile de coronavirus din scolile italiene, aparute dupa reluarea cursurilor, au provocat nemultumiri printre profesori, parinti si copii, care cer masuri sporite de siguranta sanitara. Greva. continuă pe B1

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Legea care scoate educatia sexuala din scoli este constitutionala - CCR

Legea prin care educatia sexuala in scoli este inlocuita cu educatie sanitara este constitutionala, a decis joi Curtea Constitutionala, care a respins astfel sesizarea lui Klaus Iohannis. Actul normativ prevede ca in scoli se vor derula, doar cu acordul scris al parintilor sau al reprezentantilor legali ai copiilor, programe de educatie pentru viata, inclusiv de educatie sanitara, pentru prevenirea contractarii bolilor cu transmitere sexuala si a graviditatii minorelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )