Libnet.ro
UNICEF

11:00

Greva japoneza in mai multe cariere miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia

Adevărul Adevărul,
Greva japoneza in mai multe cariere miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia

Angajatii de la mai multe cariere de exploatare a carbunelui din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO) au demarat, incepand de ieri, o actiune de protest. Acestia se afla in greva japoneza, iar sindicalistii nu exclud sa se ajunga chiar si la greva generala. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

O tanara din Iasi ar fi baut 4 litri de tuica. Medicii spun ca tot mai multe femei ajung la spital din cauza alcoolului

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi sustin ca, in ultimele zile, s-au confruntat cu mai multe cazuri de femei care au ajuns la spital din cauza alcoolului. Recordul absolut in privinta consumului a fost inregistrat de o femeie careia i s-a facut dupa ce ar fi baut, conform propriei declaratii, 4 litri de tuica.

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o.

Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Mai multe zone din Europa se confrunta cu furtuni si inundatii. Uraganul Leslie a facut ravagii in peninsula Iberica, unde a lovit cu rafale de vant de aproape 180 de kilometri pe ora si ploi torentiale.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis luni dimineata doua atentionari Cod galben de vant puternic, valabile in mai multe localitati din judetele Sibiu si Caras-Severin, pana la ora 9:00. Conform Administratie.

Seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta / Doctorul cerea bani pentru a rezolva cazuri de pensionare pe caz de boala

Doctorul Eugen Silviu Posiar, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, a fost retinut joi de procurorii DNA, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi pus diagnostice nereale pentru a rezolva dosare de pensionare, arata un comunicat al DNA. Medicul a ajutat peste 70 persoane din cadrul Penitenciarului Arad cu varste cuprinse intre 40-48 ani sa iasa la pensie prin diagnostice false.

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul AJFP Timis a fost trimisa in judecata de DNA

Lucica Golban, sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul AJFP Timis, a fost trimisa in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita. in acelasi dosar, au fost trimisi in j.

llan Laufer: Saptamana viitoare va incepe finantarea primelor proiecte din cadrul Programului Smart Start USA

Saptamana viitoare va incepe finantarea primelor proiecte din cadrul Programului Smart Start USA, lansat la inceputul lunii octombrie si care dispune de un buget total de 500 de milioane de dolari, a anuntat,.

Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

O investigatie a unor jurnalisti de la 19 publicatii a scos la iveala cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Nu mai putin de 55 de miliarde de euro ar fi fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )