Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gripa continua sa faca victime in Romania! Bilantul a ajuns la 127 morti

Antena3 Antena3,
Gripa continua sa faca victime in Romania! Bilantul a ajuns la 127 morti

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 127 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice vineri de Centrul National de Supraveghere si. continuă pe Antena3

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 109 morti

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, a informat marti Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ul.

Gripa face noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 124

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 124, a informat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultimele patru persoane care au murit si in cazul.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 127

Alti trei barbati - doi din judetul Galati si unul din Caras-Severin - au murit din cauza gripei, toti avand si alte afectiuni. Numarul deceselor provocate de gripa in acest sezon ajunge astfel la 127, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Gripa a facut noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )