Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 148 de morti

Antena3 Antena3,
Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 148 de morti

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a anuntat ca o femeie in varsta de 50 de ani, din judetul Suceava, confirmata cu virus gripal tip A, subtip H1)pdm09, a. continuă pe Antena3

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 147 de morti

Alte cinci persoane confirmate cu virus gripal au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 147 de la inceputul sezonului, potrivit ultimei informari transmise miercuri de Centrul National de Su.

Gripa a facut noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 142

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 142, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de.

Pretul carburantilor fara taxe in Romania a ajuns din nou mai mare decat media europeana

Pretul carburantilor fara taxe in Romania a ajuns din nou peste media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, dupa ce, in ultimele luni ale anului trecut, era situat sub valoarea acestui indicator, potrivit.

Ponta il lauda pe Liviu Dragnea: Chiar merita, cand vad ca face ceva pentru Romania

Victor Ponta a tinut sa il laude pe liderul PSD, printr-o postare pe contul personal de Facebook. DA - chiar vreau sa il laud cand vad ca face de voie sau nevoie , nu mai conteaza ) ceva bun pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )