Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gripa a facut noi victime. Bilantul deceselor a ajuns la 118

Antena3 Antena3,
Gripa a facut noi victime. Bilantul deceselor a ajuns la 118

Bilantul deceselor provocate de gripa, in acest sezon, a ajuns la 114. Un barbat de 82 de ani din Arges a murit in urma cu scurt timp, a anuntat Directia de Sanatate Publica Arges. Barbatul, care. continuă pe Antena3

Gripa a facut noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Gripa a facut noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Gripa a mai facut o victima. Bilantul deceselor a ajuns la 114

Bilantul deceselor provocate de gripa, in acest sezon, a ajuns la 114. Un barbat de 82 de ani din Arges a murit in urma cu scurt timp, a anuntat Directia de Sanatate Publica Arges. Barbatul, care.

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 99

Virusul gripal a mai facut o victima, bilantul deceselor ajungand la 99. O femeie de 73 de din judetul Prahova a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 109 morti

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, a informat marti Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ul.

inca PATRU persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 105

Virusul gripal a mai facut patru victime, bilantul deceselor ajungand la 105 Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) transmite ca ultimele victime sunt trei barbati si o.

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 101

UPDATE:inca doua persoane au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor a ajuns la 101. Ultimele victime sunt doi barbati din judetul Prahova, in varsta de 52 si respectiv 37 de.

inca doua persoane a murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei au murit din cauza gripei, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, bilantul deceselor ajungand la 120. Mai precis, in cursul zilei de miercuri, s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )