Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guess, amendata de UE cu aproape 40 milioane Euro pentru ca a umflat pretul hainelor n Romnia fata de Vest

Hotnews Hotnews,
 Guess, amendata de UE cu aproape 40 milioane Euro pentru ca a umflat pretul hainelor n Romnia fata de Vest

Producatorul american de haine Guess a fost amendat cu aproape 40 de milioane de euro de catre Comisia Europeana pentru practicile sale de comert online in care a vandut articole fashion in Romania si alte tari central si est-europene la preturi cu 5-10% mai mari decat in state din Europa de Vest, a anuntat guvernul Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Guess, amendat cu 40 milioane euro pentru practicile din Europa Centralasi de Est

Comisia Europeana a amendat ieri producatorul de articole de imbracaminte Guess cu suma de 39,82 milioane de euro pentru ca a restrictionat retailerii sa isi faca reclama online si sa realizeze vanzari transfrontaliere catre consumatorii din alte state membre, incalcand prevederile UE din domeniul concurentei, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Credit BEI de 50 de milioane de euro pentru o noua conducta care sa conecteze resursele de gaze de la Marea Neagra la coridorul BRUA

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda 50 de milioane de euro pentru finantarea unei noi conducte, care va conecta resursele de gaze naturale ale Romaniei de la tarmul Marii Negre atat cu reteaua nationala de transport de gaz, cat si cu coridorul BRUA, conectand astfel sistemele de transport din Europa de Sud-Est si Central si Europa de Vest, anunta Ministerul Economiei.

Bilant POCU 2018: - 654 milioane euro solicitati la rambursare - 65% rata de contractare - 21,6 % rata de absorbtie

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a transmis, astazi, Autoritatii de Certificare din Ministerul Finantelor Publice, o noua declaratie de cheltuieli pentru rambursarea a .

Finantele au atras, astazi, 40 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 40 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 289,1 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 34 de luni, la un randament mediu de 3,79% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CHIMCOMPLEX ANUNTA, DUPA PRELUAREA OLTCHIM: Investitii de 115 milioane euro in dezvoltarea Companiei Romane de Chimie

Chimcomplex anunta investitii de 115 milioane de euro pentru dezvoltarea noii Companii Romane de Chimie, constituita din cele doua mari platforme chimice romanesti - Valcea si Borzesti, conform unui comunicat al companiei.

Roxana Maftei: Farmacia Tei si Bebe Tei vor ajunge anul acesta la o cifra de afaceri de 150 milioane euro

Lantul de farmacii Tei si magazinele Bebe Tei vor incheia anul 2018 cu o cifra de afaceri de aproximativ 150 milioane euro, in crestere cu 50% fata de anul 2017, cand au inregistrat venituri in jur de 100 milioane euro, potrivit estimarilor Roxanei.

Trei proiecte de 16 milioane de euro pentru Galati. Orasul recupereaza de la UE costurile unor investitii importante

Din toata regiunea sud-est a Romaniei, Galatiul este singurul oras care a reusit sa atraga fonduri retrospective, adica pentru proiecte deja demarate si a caror costuri urmau sa fie accoperite, initial, din fonduri proprii.

INCREDIBIL! Guess a fost amendata de UE pentru ca a umflat pretul hainelor in Romania fata de Vest

Producatorul american de haine Guess a fost amendat cu aproximativ 40 de milioane de euro de catre Comisia Europeana pentru practicile sale de comert online in care a vandut articole fashion in Romania si alte.

PENTRU O CONDUCTA CE VA TRANSPORTA GAZELE DIN MAREA NEAGRA Transgaz obtine 50 milioane euro de la BEI

Transgaz Medias TGN) si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat, in data de 17 decembrie, contractul pentru prima transa de 50 milioane de euro din imprumutul aprobat pentru Transgaz, de 150 milioane de euro, a informat transportatorul de gaze naturale printr un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transgaz primeste un mprumut de 50 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii pentru o conducta care va transporta gazele din Marea Neagra

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda 50 de milioane de euro pentru finantarea unei noi conducte, care va conecta resursele de gaze naturale ale Romaniei de la tarmul Marii Negre atat cu reteaua nationala de transport de gaz, cat si cu coridorul BRUA. Aceasta tranzactie este sustinuta de Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI), pilonul financiar al Planului de investitii pentru Europa, cunoscut drept Planul Juncker, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )