Libnet.ro
UNICEF

16:30

GUVERN: 16 milioane de euro pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GUVERN: 16 milioane de euro pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria

Guvernul a decis, la propunerea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), alocarea temporara a sumei de 16 milioane de euro, pentru asigurarea necesarului de finantare al Autoritatii de Management pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

15,7 milioane euro pentru cercetare clinica EU-RESPONSE

Comisia Europeana a aprobat alocarea sumei de 15,7 milioane euro, parte din angajamentul in valoare .

Noi fonduri europene de 150 milioane Euro pentru fermieri. Ghidul solicitantului

Fermierii afectati de criza COVID-19 pot obtine noi ajutoare, in valoare totala de 150 de milioane de euro, din fonduri europene, printr-o linie de finantare pentru care s-a anuntat perioada de depunere a cererilor.

SJU Alba Iulia va primi ajutor europeana de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres.

SJU Alba Iulia va primi ajutor european de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres.

Noi finantari de 500.000-2,5 milioane euro pentru startup-uri IT europene, de la investitori in Revolut, Delivery Hero, Brainly

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii lansat, marti, de Point Nine Capital, firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Revolut, Delivery Hero, Brainly sau DocPlanner.

Decebal Fagadau s-a laudat in campanie cu un proiect imobiliar care a generat pierderi de 14 milioane euro pentru Primaria Constanta

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, s-a laudat in ultima interventie televizata din campania electorala cand a vorbit despre investitiile straine atrase in oras, cu cartierul Santa Marina Bay construit de.

Spitalul Judetean Alba va primi fonduri europene de aproape 50 milioane euro pentru modernizare si extindere

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare.

Ciolacu: Spital fantoma de milioane de euro pentru pacientii cu coronavirus. O parte din banii de pensii aici sunt

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a acuzat, miercuri, pe liberali ca au aruncat cu banii pe fereastra ridicand un spital modular destinat pacientilor cu COVID-19, care nu este insa functional.

Italia lanseaza un fond de doua miliarde de euro pentru a ajuta turismul

Banca italiana de stat Cassa Depositi e Prestiti CDP) a anuntat vineri ca a creat un Fond national pentru turism, cu scopul de a investi doua miliarde de euro in sectorul hotelier, afectat puternic de pandemia de coronavirus COVID-19), transmite Reuters, conform Agerpres.

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Sapte banci au fost admise ca partenere pentru implementarea celor 3 masuri de ajutoare de stat pentru IMM, ONG, PFA si cabinete medicale, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru redresarea din criza COVID-19, a anuntat, miercuri, Ministerul Economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )