Libnet.ro
UNICEF

18:15

Guvernatorul Mugur Isarescu despre Regele Mihai I al Romaniei: A fost martor al istoriei, dar si fauritor de istorie

Adevărul Adevărul,
Guvernatorul Mugur Isarescu despre Regele Mihai I al Romaniei: A fost martor al istoriei, dar si fauritor de istorie

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a transmis un mesaj in memoria Regelui Mihai I al Romaniei, despre care spune ca a fost un martor al istoriei, dar si fauritor de istorie, si desi aceasta a fost potrivnica, el a infruntat-o cu demnitatea si curajul proprii unui Mare Om de Stat. continuă pe Adevărul

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele, in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

LECTIE DE ISTORIE despre Regele Mihai, cu ELEVII ELVETIENI! Ce spun scolarii si cum arata manualele. in Romania, Majestatea Sa a fost UITAT!

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Printre ei, si elevi. Unii dintre ei au acuzat Ministerul Educatiei ca in scolile romanesti nu se.

Ce-au invatat elevii din Elvetia despre Regele Mihai: in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a facut multe. Chiar a arestat un om rau in biroul sau

Cativa dintre copiii care invata la o scoala din Aubonne Elvetia), la doar cateva sute de metri de resedinta Regelui, au fost intrebati de un reporter ce stiu despre Majestatea Sa Regele Mihai I. Copiii au raspuns ca era cineva important si ca in Al Doilea Razboi Mondial a facut multe, ba chiar a arestat un om rau in biroul sau, facand referire la Maresalul Ion Antonescu.

Profesor de istorie: imi cer iertare ca am predat lectii mincinoase despre Regele Mihai

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Adanc impresionati, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77.

Paraschivescu: Parerea lui Ion Iliescu despre Regele Mihai valoreaza exact cat un bocanc gaurit. Televiziunile care au difuzat-o au ajutat sa se imprastie otrava

Scriitorul Radu Paraschivescu a criticat televiziunile care, in ziua trecerii in nefiinta a Regelui Mihai, au difuzat parerea lui Ion Iliescu despre fostul suveran. A-l cita pe Ion Iliescu.

Printul Charles, marturii emotionante despre Regele Mihai

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi adus miercuri in Romania, unde va fi condus pe ultimul drum. Printre cei care vor participa la ceremonii se numara si mostenitorul tronului Marii.

Subiectele zilei: Revolutia fiscala. Sapte scenarii pentru noile salarii;Preafericitul Daniel si Preamilostiva Gabriela; Ce-au invatat elevii din Elvetia despre Regele Mihai

O recunoastere tarzie. Autoritatile romanesti acorda din fericire intreaga atentie funaraliilor regelui Mihai, dar cu cat fastul este mai mare cu atat mai vadita este nedreptatea care i s-a facut in timpul vietii. Exista in. De ce sunt periculoase schimbarile pe care PSD vrea sa le faca in activitatea magistratilor. PSD modifica in acest moment mai multe legi de baza care guverneaza sistemul de justitie din Romania. Una dintre.

Imagini sfasietoare. Ce a facut Principesa Margareta in momentul in care Regele Mihai a fost adus in tara

Imagini extrem de emotionante miercuri pe aeroportul Henri Coanda acolo unde sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus in tara pentru a fi condus pe ultimul drum, la Curtea de Arges. Sicriul a fost.

VIDEO Regele Mihai, impresionat de Canalul Dunare-Marea Neagra. Detalii inedite din timpul vizitei familiei regale la Constanta

Vizita din 1998 a familiei regale a Romaniei in Portul Constanta a impresionat prin simplitate si normalitate. Regele Mihai a fost in permanenta interesat de tot ceea ce insemna dezvoltarea portului, iar cand s-a urcat la bordul unei nave nu a ezitat sa treaca la carma. Regina Ana s-a intretinut in tot timpul cu jurnalistii care insoteau delegatia.

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei va ramane o personalitate monumentala atat in istorie, cat si in eternitate

In aceste zile, Romania se pregateste sa isi ia adio de la unul dintre cei mai importanti sefi de stat pe care i-a avut: Majestatea Sa Regele Mihai I, ultimul rege al Romaniei si, totodata, ultimul sef de stat roman din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial care era in viata. Majestatea Sa a atins un record mondial, prin sarbatorirea, in 2017, a 90 de ani de la urcarea sa pe tron.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )