Libnet.ro
UNICEF

11:45

Guvernul da 1,4 miliarde lei pentru subzistenta primariilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul da 1,4 miliarde lei pentru subzistenta primariilor

Ca sa nu-i lase cu vistieria goala pe primarii social-democrati din teritoriu, cabinetul Dancila a aprobat, ieri, o hotara-re de guvern prin care aloca 1,4 miliarde lei pentru mai multe unitati administrativ-teritoriale. Este vorba despre repartizarea catre primarii a sumelor defalcate din TVA si a diferentelor de impozit pentru lunile ianuarie si februarie. Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a spus ca scopul hotararii de guvern este de a asigura toate cheltuielile pentru func-tionarea bugetelor locale pana la sfarsitul anului curent. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici anunta distribuirea a 1,4 miliarde lei pentru aprope 1.600 de localitati

Aproape 1600 de localitati vor primi 1,4 miliarde lei, sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata, pentru a-si echilibra bugetele, potrivit unui HG adoptat de Guvern, a anuntat, luni, dupa sedinta de Guvern, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

NELU BARBU: Guvernul va aloca 100 de milioane de lei pentru asigurarea caldurii in Bucuresti

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucuresti in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat populatiei, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

UPDATE Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-a dat doar 1,4 miliarde Lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi fonduri Hotararea a fost adoptata

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect care a intrat in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei. UPDATE: Eugen Teodorovici a anuntat ca Hotararea a fost adoptataUPDATE 1: Restul pana la 8,5 miliarde lei trebuie asigurata de urmatorul Guvern, potrivit lui Teodorovici.

Valoarea productiei agricole a fost in anul 2018 de 86,35 miliarde lei

Valoarea productiei agricole a fost in anul 2018 de 86,349 miliarde lei, cu valori mai mari inregistrate in regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia, Sud-Est si Nord-Est, iar valori mai mici in regiunile de dezvoltare: Centru, Vest, Nord-Vest si SudVest Oltenia, informeaza INS, preluat de Mediafax.

Guvernul a alocat inca 48,05 milioane de lei pentru organizarea alegerilor in strainatate

Guvernul a aprobat luni alocarea sumei de 48,05 milioane de lei pentru organizarea alegerilor prezid.

Florin Citu: Teodorovici vrea sa transfere de la bugetpeste 3 miliarde de lei pentru campania Vioricai Dancila

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, vrea sa transfere de la buget, prin contracte pentru firmele PSD, peste 3 miliarde de lei pentru campania Vioricai Dancila, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, .

PayWell 2019: Cresterea salariala in companiile mari din sectorul privat este in medie de 9,4% in acest an, la 5.941 lei. Pentru 2020 estimarea e de 6.279 lei

Salariile brute in randul companiilor private au crescut in medie cu 9,4% in acest an, potrivit studiului salarial PayWell 2019 realizat de PwC Romania. Majorarea salariala raportata pentru 2019 depaseste nivelul de 4,6%, estimat pentru acest an de catre companiile respondente in editia anterioara. Pentru 2020, companiile private anticipeaza o crestere medie a salariilor brute de 5,7%.

Ministerul Agriculturii propune un buget de 925 milioane lei pentru liceele agricole, in urmatorii patru ani

Anul acesta, 58 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol au trecut din subordinea Ministerului Educatiei in cea a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). in acelasi timp, MADR a inaintat guvernului un proiect de hotarare pentru aprobarea sumelor care ar trebui eliberate catre liceele agricole, in vederea realizarii investitiilor asumate prin actul normativ de preluare a acestor institutii de invatamant de catre Ministerul Agriculturii, scrie fermierinromania. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )