Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul acorda inca 500 de milioane de euro agentiilor de turism afectate de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul acorda inca 500 de milioane de euro agentiilor de turism afectate de pandemie

Guvernul Romaniei, la initiativa Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a adoptat vineri, 04 decembrie 2020, Ordonanta de Urgenta privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentatie si agentii de turism, a caror activitate a fost afectata in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Portul Constanta se va extinde cu 11 dane de mare adancime. Proiectul are o valoare de 500 de milioane de euro

Proiectul, unic dupa 1990, presupune construirea a 11 dane de mare adancime unde vor putea acosta nave de mare tonaj.

Aplicatia romaneasca ce permite utilizatorilor sa-si salveze notitele din online primeste o finantare de 3 milioane Euro

Deepstash, o aplicatie romaneasca ce le permite utilizatorilor sa-si salveze notitele dintr-o varietate de surse online, ce il are printre fondatori pe antreprenorul Vladimir Oane UberVu), primeste o investitie de 3 milioane euro, potrivit sifted. eu.

Guvernul anunta aprobarea OUG pentru compensatii acordate in anul 2021 firmelor HoReCa

Guvernul a anuntat, vineri, in ultima sedinta a actualului cabinet inainte de alegerile legislative de duminica, faptul ca a adoptat o ordonanta de urgenta pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat in valoare totala de 500 milioane euro, prin care, in anul 2021, se vor acorda compensatii pensiunilor, restaurantelor, hotelurilor, agentiilor de turism care au avut scaderi ale cifrei de afaceri in anul 2020 fata de 2019.

Noi finantari de 1-3 milioane Euro pentru startup-uri IT romansti

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 1-3 milioane de euro, in schimbul unui pachet de parti sociale din afacere, de la un fond de investitii lansat, miercuri, la Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )