Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul a adoptat Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran

Guvernul a adoptat, astazi, Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), care ar urma sa aiba o capitalizare de circa 9 miliarde de lei. Ulterior, vor fi stabilitate si companiile care intra in Fond, a anuntat, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a adoptat OUG pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Ministrul Discoteca Teodorovici: Vor fi mai multe astfel de fonduri in Romania. Ce companii sunt pe lista

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca Executivul a adoptat Ordonanta de Urgenta OUG) privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii, puternic sustinut de liderul PSD, Liviu.

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Guvern a adoptat, joi, ordonanta de urgenta privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acesta a precizat ca va exista un capital de 9 miliarde de lei.

Teodorovici: Avem toate avizele pentru Fondul Suveran. Intra saptamna aceasta n sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti, la Parlament, ca proiectul de ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) a primit toate avizele si va intra pe ordinea de zi a sedintei de saptamana aceasta a Executivului.

Deputatii au adoptat ordonanta de urgenta de modificare a legilor Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, Ordonanta de Urgenta 92/2018 care modifica legile Justitiei. Decizia a fost adoptata cu 170 voturi pentru, 92 impotriva si sase abtineri. Camera.

Parlamentul European a adoptat rezolutia privind statul de drept in Romania: rechizitoriu in 13 puncte

Parlamentul European a votat marti, cu 473 de voturi pentru, rezolutia care amendeaza dur comportamentul guvernului si parlamentului din Romania privind statul de drept.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )