Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Masura a fost adoptata in urma unui amendament depus de PNL la legea bugetului, insa PSD se lauda ca alocatiile vor crestere datorita coalitiei, care a identificat corect sursa de finantare. continuă pe Hotnews

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii, amendament despus de deputatul PNL Robert Sighiartau

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Initiativa a apartinut PNL-istului Robert Sighiartau. Astfel, alocatiile vor .

ALOCATII 2019. Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Guvernul a adoptat marti ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de 1 a lunii urmatoare intrarii in vigoare a legii.

Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Guvernul a adoptat marti ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de 1 a lunii urmatoare intrarii in vigoare a legii bugetului, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

Majorarea alocatiilor pentru copii se realizeaza pe datorie! Cine va suporta costurile?

Majorarea alocatiilor pentru copii, decisa in Parlament in cadrul dezbaterilor pe Legea bugetului pe 2019, nu a intampinat nici o opozitie, pentru ca nici un partid nu si-a asumat pierderea capitalului electoral adus de o astfel de.

UPDATE Guvernul a adoptat OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la finalul sedintei Executivului.

Guvernul adopta OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat la debutul reuniunii Executivului premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta care modifica toate Legile Justitiei. Tudorel Toader subordoneaza tot

Guvernul a schimbat iar legile Justitiei prin Ordonanta de Urgenta. Potrivit proiectului de OUG, Sectia pentru Procurori din CSM va fi eliminata din procedura de numire a sefilor marilor Parchete. De asemenea, ministrul Justitiei ii da sefului Sectiei speciale de investigare a magistratilor puteri depline. in acelasi timp presedintele Romaniei nu va mai putea refuza propunerile pentru sefia marilor Parchete.

Cresterea alocatiilor ar putea fi adoptata astazi de Guvern

Executivul ar putea adopta, in sedinta de marti, care va incepe la ora 13. 00, ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor pentru copii, in cazul in care actul normativ va primi avizele de la toate ministerele, a anuntat ministrul Muncii, Marius Budai.

ALOCATII 2019. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii. De cand cresc alocatiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca proiectul ordonantei de urgenta privind majorarea alocatiilor pentru copii va intra in sedinta de guvern de marti, in masura in care va obtine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )