Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru plata salariilor in invatamant

Hotnews Hotnews,
 Guvernul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru plata salariilor in invatamant

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare prin care unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti. continuă pe Hotnews

Executivul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru invatamant

Unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

Rafinaria Petrotel Ploiesti va plati Conpet 69,12 milioane lei pentru transportul titeiului in 2018

Rafinaria Petrotel Ploiesti a grupului rus Lukoil a incheiat un contract in valoare de 69,12 milioane lei cu transportatorul national de titei Conpet, pentru transportul titeiului in 2018, potrivit unui comunicat emis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Guvernul aloca bani pentru plata lefurilor profesorilor

Unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

Primarul Gabriela Firea vrea sa faca o noua majorare de capital de 270 milioane lei la firmele municipale proaspat infiintate. Cu imprumuturile date si majorarile de capital anterioare companiile primesc 850 milioane lei din bugetul Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa faca o noua majorare de capital, de circa 270 milioane lei, pentru 18 din cele 22 de firme municipale proaspat infiintate, banii urmand sa vina din bugetul orasului. Reamintim ca primarul general a propus la finalul lunii septembrie, iar Consiliul General al Municipiului Bucuresti a apobat, o majorare de capital de 420 milioane lei pentru 20 din cele 22 de companii. Astfel, cele 22 de sociatati au un capital total de circa 720 milioane, iar daca adaugam si imprumuturile date de municipalitate companiilor - circa 135 milioane lei - ajungem la impresionanta suma de 850 milioane lei.

Romgaz va primi o finantare de pana la 321 milioane lei, pentru noua centrala termoelectrica de la Iernut

Producatorul de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat, a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea noii centrale termoelectrice cu ciclu combinat de 430 MW, pe care compania de stat o va construi la Iernut.

Transelectrica - contract cu SMART de peste 227 milioane de lei

Compania Transelectrica SA a semnat un contract de lucrari cu filiala SMART SA, in valoare de 227,4 milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis BVB.

Romgaz a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea cu minim 227 milioane lei a centralei Iernut, din Planul National de Investitii

Compania producatoare de gaze Romgaz a incheiat pe 7 decembrie 2017 un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea centralei de la Iernut, potrivit unui raport al companiei transmis bursei. Finantarea este nerambursabila si se acorda din contul Planul National de Investitii PNI), pentru perioada 7 decembrie 2017- 31 decembrie 2020. Valoarea estimata a finantarii este de minim 227,2 milioane lei si de maxim 320,9 milioane lei.

Creditorii Astra Asigurari, Forte Asigurari si Carpatica Asig au primit 368 milioane lei

Fondul de garantare a asiguratilor FGA) a avizat, pana la data de 29 noiembrie 2017, 67. 100 cereri de plata, pentru petentii celor trei societati de asigurare, in faliment: Astra Asigurari, Forte Asigurari si Carpatica Asig. Valoarea aprobata la plata, pentru cererile de plata mentionate, se ridica la 368,9 milioane lei.

Transelectrica a cumparat energie de 38,5 milioane lei de la Complexul Energetic Oltenia

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a cumparat energie electrica de 38,54 milioane lei, fara TVA, de la Complexul Energetic Oltenia, pentru consumul propriu tehnologic CPT) pe PCCB-NC piata centralizata a contractelor bilaterale de energie electrica - prin negociere continua), arata un comunicat al transportatorului.

La doar sase ani, un pusti a castigat peste 11 milioane de dolari in doar un an de zile

Un baietel in varsta de 6 ani a castigat peste 11 milioane de dolari, anul acesta, datorita canalului sau de pe platforma online YouTube pe care sunt difuzate clipuri in care acesta poate fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )