Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul anunta ca a adoptat primele doua proiecte de lege pe care isi va angaja raspunderea

Antena3 Antena3,
Guvernul anunta ca a adoptat primele doua proiecte de lege pe care isi va angaja raspunderea

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a declarat vineri seara, la finalul sedintei de guvern, ca Executivul a adoptat doua proiecte de lege, pe care le va transmite Parlamentului in. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt despre pensii. Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul pensiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din acest domeniu.

Orban: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile din domeniul pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din acest domeniu.

Vladimir Putin a promulgat o lege care impune ca smartphone-urile sa aiba instalate softuri rusesti

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care impune ca smartphone-urile, computerele.

Averea declarata a Ralucai Turcan: Locuinta la Sibiu, doua terenuri, dintre care unul cumparat impreuna cu seful Consiliului Concurentei, si bijuterii de 12.000 de euro Cat are in conturi

Vicepremierul Raluca Turcan are un apartament de 102 metri patrati in Sibiu, doua terenuri, dintre care unul achizitionat de sotul sau impreuna cu presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, precum si bijuterii de 12. 000 de euro, potrivit declaratiei sale de avere. De asemenea, Raluca Turcan si sotul sau au in conturi peste 350. 000 de lei si 190. 000 de euro, fonduri de investitii in valoare de 125. 000 de lei, dar si un credit de 11. 361 lei contractat in 2014.

VIDEO Orban anunta primele doua asumari de raspundere ale guvernului: pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordonanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat Orban.

Proiectul de lege care acorda profesorilor statutul de autoritate publica, la fel ca politistii, adoptat de Comisia Juridica Vlad Alexandrescu: Se doreste puscarie pentru elevi

Comisiile juridica si de invatamant ale Senatului au adoptat, marti, propunerea legislativa a senatorului PSD Serban Nicolae, ce prevede pedepse pentru agresarea personalului didactic. Totodata, in cadrul dezbaterilor, s-a stabilit un amendament ce prevede majorarea sanctiunilor cu o treime, potrivit Mediafax. Proiectul va fi trimis in plenul Senatului, for decizional.

Ludovic Orban, anunt important despre PENSII: Pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru repararea inechitatilor in legislatia din domeniul pensiilor. Orban a precizat ca proiectul are la baza o analiza .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )